View tuşunun kodlaması arıyorum

İsim
Hasan
Arkadaşlar merhaba. Dijital kadrandaki görünüm geçişini view tuşuyla yapıyoruz normalde biliyorsunuz. Benim evvel leon aracımda dijital kadran değişiminde tuş takımı değiştirilmeden bu sağlanmıştı sağdaki tekerin üzerine bastığımda geçiş oluyordu yarında şuanki leon aracıma kadran takacağız ama view tuşu takmayacağım haliyle bu geçişi yapabilmem için kodlamaya ihtiyacım olacak bilen biri varsa paylaşabilir ise memnun olurum. Yada tam aksine herhangi bir kodlama yapmıyoruz kadranı takınca kendisi o şekilde çalışıyor mu?

Ekli dosyalar

• IMG_7470.jpeg
    IMG_7470.jpeg
    133.6 KB · Görüntüleme: 24

Yeniden konu açmayayım dedim. 5Na harman ünitem var most kablosunuda montaj esnasında çektik navigasyonun burda gözükmesi için kodlamalar yaptık ama onda mı hata var bilmiyorum görüntüleme başlasın mı diyor okeyliyorum ama başlatmıyor böyle dönüyor. Nasıl çözeceğim konusunda fikri olan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_7494.jpeg
    IMG_7494.jpeg
    195.3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_7492.jpeg
    IMG_7492.jpeg
    206.5 KB · Görüntüleme: 25
Yeniden konu açmayayım dedim. 5Na harman ünitem var most kablosunuda montaj esnasında çektik navigasyonun burda gözükmesi için kodlamalar yaptık ama onda mı hata var bilmiyorum görüntüleme başlasın mı diyor okeyliyorum ama başlatmıyor böyle dönüyor. Nasıl çözeceğim konusunda fikri olan var mı?
optik kablo yuvarlak şeklide bobin gibi mi duruyor içerde düz mü geliyor

Radyo logolarıda gelmesi gerekmiyor mu. Oda most ile alakalımı acaba anlayamadım.

Ekli dosyalar

• 42AAE24E-353C-41CC-A8DD-45DC154F0D2C.jpeg
    42AAE24E-353C-41CC-A8DD-45DC154F0D2C.jpeg
    235.2 KB · Görüntüleme: 12
5f multimediada component protection active diye bir arıza geliyor chatgpt ye kalırsa bundan ötürü ve odis ile kaldırırsan gelecektir vs diyor ne kadar doğrudur

5f multimediada component protection active diye bir arıza geliyor chatgpt ye kalırsa bundan ötürü ve odis ile kaldırırsan gelecektir vs diyor ne kadar doğrudur
ekranlardan birisi çıkmaysa üstündeki bileşen numarası ilk takıldığı aracın "unique ıd" numarasını alır farklı numara görünce korumaya geçer bileşen koruma kaldırtmanız lazım istanbulda ender var ona götürürsen halleder.

Kodlamamız yanlışmış vcds üzerinden mib üniteyi takan arkadaş benim kablo ve pc aracılığıyla teamviewer üzerinden bağlanıp 5 dk sürmeden hızlıca yaptı neyin yanlış olduğunu bende anlamadım hızından😀 emsal sorun yaşayan olursa bana özel mesaj atsın bendeki 5f ve 17 nin loglarını alır atarım ona göre kodlarınızı denersiniz şuan haritam geldi.

Ekli dosyalar

• 97B52B43-3A3F-455E-AA91-86D551D36751.jpeg
    97B52B43-3A3F-455E-AA91-86D551D36751.jpeg
    152.3 KB · Görüntüleme: 9

Geri