2021 Golf Life paket Kriko?

İsim
ali rıza
2021 Golf Life aracımda arkadaşım için lazım olduğundan bagajdan krikoyu almak istedim ancak aracımda kriko olmadığını gördüm, aracı 4 yıl önce sıfır almıştım. Daha önceki sıfır aldiğim 2011 civic ve 2017 passat comfortline araçlarımda stepne içinde kriko gelmişti. Araçta dolgu yedek lastik var kriko yok, çok saçma bir durum, krikosuz bu yedek lastiği nasıl takacağız? Sizlerdede kriko bulunmuyormu bilgi verirseniz sevinirim

2021 Golf Life aracımda arkadaşım için lazım olduğundan bagajdan krikoyu almak istedim ancak aracımda kriko olmadığını gördüm, aracı 4 yıl önce sıfır almıştım. Daha önceki sıfır aldiğim 2011 civic ve 2017 passat comfortline araçlarımda stepne içinde kriko gelmişti. Araçta dolgu yedek lastik var kriko yok, çok saçma bir durum, krikosuz bu yedek lastiği nasıl takacağız? Sizlerdede kriko bulunmuyormu bilgi verirseniz sevinirim
golf 8 imp aracım varken bile stepne içinde vardı
çok ilginç olmaması

Senin durum normal değil yedek teker varsa kriko da olur standart olarak

Son düzenleme:
Bende mevcut. Aracı sıfır mı almıştınız?

Konu çözüldü, bagajdaki stepnenin hemen solundaki köpüğün arası ayrılınca alt kısmında kriko mevcutmuş, ben önceki aracım b8 passatta olduğu gibi stepnenin göbeğinde kriko bulamayınca o köpük malzemenin altlarında olacağı aklıma gelmedi. Cevaplar için teşekkürler

Geri