İnternetten alınan Man marka Filtre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Faraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Baran
Araç
Golf 1.0tsi Midline Plus
Arkadaşlar merhaba. Aracım golf 7.5 1.0tsi 2017 model. Ben bakımı için netten filtreleri almak istiyorum. İlk defa alacağım için hata yapmamak için size sorayım dedim. Hem kaliteli marka hem de fiyat sanayiye göre daha uygun fiyata geliyor. Daha önce aldıysanız önerir önerir misiniz, ? Man marka benim aracım için fayda sağlar mı? Nette bu tarz alışverişler için güvendiğiniz siteler nelerdir? Hata yapmamam için tavsiye verir misiniz? Teşekkür ederim

Merhabalar, uyumlu olan mann filtreleri buradan görebilirsin. MANN FİLTRE KATALOG
Orjinal filtre satan site Filtre Marketim
Amazonda amazonun kendisi Mann filtre satıyor. oradan da tercih edebilirsin. AMAZON MANN

Beninim genelde tercih ettiğim yerler böyle.

• Beğen
Tepkiler: SCC
Merhaba! Online yedekparça dan alabılırsınjz. Ürünler orjınal ve kalıtelı. Satıcılar ılgılıdır. Ben kaç yıldır alıyorum

• Beğen
Arkadaşlar merhaba. Aracım golf 7.5 1.0tsi 2017 model. Ben bakımı için netten filtreleri almak istiyorum. İlk defa alacağım için hata yapmamak için size sorayım dedim. Hem kaliteli marka hem de fiyat sanayiye göre daha uygun fiyata geliyor. Daha önce aldıysanız önerir önerir misiniz, ? Man marka benim aracım için fayda sağlar mı? Nette bu tarz alışverişler için güvendiğiniz siteler nelerdir? Hata yapmamam için tavsiye verir misiniz? Teşekkür ederim
Merhaba aracımı sattım ama sizinle aynı aracı kullanıyorduk yılına kadar aynı. Onlineyedekparça sitesine girip whatsap üzerinden şase numaranı verirsen araca uyumlu filtrelerin linklerini gönderiyorlar 2 yıl araç bende kaldı 2 yıl boyunca bu siteden alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.Yağ olarak Motul 8100 Xclean 5w30 kullandım aracına uyumludur ve tavsiye ederim onuda Motulun sitesine girersen üst kısımsa MAĞAZA bölümü var ordan aratıp sipariş verebilirsin. Direkt resmi sitesinden yağ siparişi vermiş olursun. Aracını kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim.

• Beğen
Ben iki defa amazonun kendi sattığı MANN marka filtre siparişlerim oldu. Herhangi bir problem yaşamadım. O filtreler ile 2 defa aracıma bakım yaptırdım.

Geri