Eski arabamı geri almalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim
Mehmet
Araç
Golf 7 1.2 tsi comfortline
Dostlar hepinize tekrardan merhabalar. Malumunuz daha önce kısa bi süre de olsa forumdaydım. Aracımı sattım yaklaşık olarak 2 yıl sonra sattığım kişinin hikayesinde ilanı gördüm. Araçtan kısaca bahsedeyim 2014 comfort ışık paket boyasız değişensiz 130 binde 1.2 dsg. Ben 110 binde vermiştim ekstra olarak ağır bakım yapılmış dsg tüpü güçlendirilmiş disk balata lastik vs değişmiş.
Fiyat olarak son 1m50bin dedi oda sana olur dedi. Bende biraz araştırdım bir kaç parça boyalı veya km 15-20 bin yüksek olan 1.4 ler var aklım da 1.4 de doğrusu malum bağımsız süspansiyon farkı var. Ne dersiniz dostlar siz olsaydınız ne yapardınız?

Yorum yapan herkese teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba hocam, 2014 1.2 tsi ların kronik yağ eksiltme sorunu mevcut. Bilginiz vardır muhtemelen. İleride çıkacak tamir masraflarını düşündüğümüzde 1.4 tsi almak daha mantıklı. Özellikle 125 hp olanları alırsanız problem yaşamazsınız.

Merhaba hocam, 2014 1.2 tsi ların kronik yağ eksiltme sorunu mevcut. Bilginiz vardır muhtemelen. İleride çıkacak tamir masraflarını düşündüğümüzde 1.4 tsi almak daha mantıklı. Özellikle 125 hp olanları alırsanız problem yaşamazsını

Merhaba hocam, 2014 1.2 tsi ların kronik yağ eksiltme sorunu mevcut. Bilginiz vardır muhtemelen. İleride çıkacak tamir masraflarını düşündüğümüzde 1.4 tsi almak daha mantıklı. Özellikle 125 hp olanları alırsanız problem yaşamazsınız.
Eyv hocam
Ben aslında hani bu araba bildiğim araba masrafsız o bahsettiğiniz durum biraz daha ileri kmlerde masraf olur diye düşünüyorum
Her ne kadar gönlüm 1.4 lerde olsa da araç ne kadar temiz olabilir ilerde bana masraf açar mı diye de korkmuyor değilim açıkçası

fiyatın uygun olduğunu düşünüyorsanız olur bence hocam, ama eski arabamı 2 sene sonra geri alma fikri beni hiç heyecanlandırmadı :)
Fiyatı çok diyemem ama uygunda diyemem hocam 2015 modeli (ki malumunuz 2015 te euro6 ya geçiyor 110bg) 150k km li arabaya adam 1m yazmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri