Golf 7.5 R Line Ön Panjur

İsim
Berkant
Araç
2018 Golf 7.5
Merhabalar 2018 model highline aracıma Orjinal R line ön panjur almayı düşünüyorum, aracı aldığım kişi yan sanayi R panjur takmış sanırım.
Bu konuda iki sorum olucak

Golf 7.5 da Orjinal Heigline ve R line ön panjur farklı nedir sadece logomu?

Golf 7.5 Orjinal Rline Ön parjur Parca kodu hakkında bilgisi olan varmıdır?

Son düzenleme:

Hocam panjurdaki r rline logoyu tutan delikler dışında aynı diye biliyorum. Logoyu tutacak deliği delerek standart panjuru da kullanabilirsiniz

Merhabalar 2018 model highline aracıma Orjinal R line ön panjur almayı düşünüyorum, aracı aldığım kişi yan sanayi R panjur takmış sanırım.
Bu konuda iki sorum olucak

Golf 7.5 da Orjinal Heigline ve R line ön panjur farklı nedir sadece logomu?

Golf 7.5 Orjinal Rline Ön parjur Parca kodu hakkında bilgisi olan varmıdır?
Bu hocam
5g0853653q

Hocam panjurdaki r rline logoyu tutan delikler dışında aynı diye biliyorum. Logoyu tutacak deliği delerek standart panjuru da kullanabilirsiniz
Hocam r logosu hariç aynı dıyorsun
Bir bak fıyatlara arada çok fıyat farkı var

Hocam r logosu hariç aynı dıyorsun
Bir bak fıyatlara arada çok fıyat farkı var
Hocam amaç görseli yakalamak değil mi?
R ve standart panjurun işlevsel başka farkı varsa paylaşırsanız aydınlanmış oluruz.
Aradaki fiyat farkı olması sebebiyle eldeki panjurda vida girecek yeri panjur arkasından delip r haline getirmeyi önerdim. Buradaki sorun veya mantıksız olan nedir?

Hocam amaç görseli yakalamak değil mi?
R ve standart panjurun işlevsel başka farkı varsa paylaşırsanız aydınlanmış oluruz.
Aradaki fiyat farkı olması sebebiyle eldeki panjurda vida girecek yeri panjur arkasından delip r haline getirmeyi önerdim. Buradaki sorun veya mantıksız olan nedir?
Sorun yada mantıksız bir durum yok
Aşağıdaki görselleri var

Ekli dosyalar

• IMG_3823.jpeg
    IMG_3823.jpeg
    129.2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3824.jpeg
    IMG_3824.jpeg
    207.3 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
çok teşekkürler Oktay abi, direk bu parca koduyla servisten alsam benim araca uyar dimi benimki 2018 highline
Şimdi o konuda tam emin deyilim seni yaniltmıs olmayayım benim şahsi görüşüm uyar yönünde
Parça pahalı çünkü en mantıklısı servısten sipariş gecerken senin aracın şase numarasıyla baktırman uyup uymayacagına

Şimdi o konuda tam emin deyilim seni yaniltmıs olmayayım benim şahsi görüşüm uyar yönünde
Parça pahalı çünkü en mantıklısı servısten sipariş gecerken senin aracın şase numarasıyla baktırman uyup uymayacagına
servisle görüştüm abi onlar senin arabanın şase nosundan orjinalini verebiliriz dediler R line istiyosan parça kodunu bulman lazım yedek parçadan alabilirsin dediler

Sorun yada mantıksız bir durum yok
Aşağıdaki görselleri var
Üstteki yorumunuzu görünce aksi bir durum mu var diye şüphe ettim...
Panjurdaki r/rline logo delikleri ve r/rline logo dışında aynı. Tabi bir de fiyatı bambaşka. Dolayısıyla panjur arkasında delinecek deliği karşıdan farketmez imkansız:)

servisle görüştüm abi onlar senin arabanın şase nosundan orjinalini verebiliriz dediler R line istiyosan parça kodunu bulman lazım yedek parçadan alabilirsin dediler
Saçma sapan cevap ilgilenmiyorlar kardeşim servıste hiç bir zaman bu tür konularda
Parça numarasına göre bakınca ekranda görsel leride çıkıyor altı üstü karşılaştıracak
Ben biraz önce çıkma parça işi yapan bir arkadaş var ona sordum uyar dedi

Saçma sapan cevap ilgilenmiyorlar kardeşim servıste hiç bir zaman bu tür konularda
Parça numarasına göre bakınca ekranda görsel leride çıkıyor altı üstü karşılaştıracak
Ben biraz önce çıkma parça işi yapan bir arkadaş var ona sordum uyar dedi
tamamdır çok sağol Oktay abi yarın gidip servisten şipariş vericem

Geri