Vag market isimli internet sitesinden aldım. SY marka. Ordan bulabilirsiniz henüz elime ulaşmadığı için fotoğraf atamıyorum.farları nerden aldınız fiyat link ve fotoğraf paylaşır mısınız?
Hayırlı olsun, Van uzak mı olur bilmiyorum ama serhat oto montajını yaparVag market isimli internet sitesinden aldım. SY marka. Ordan bulabilirsiniz henüz elime ulaşmadığı için fotoğraf atamıyorum.
Montaj kodlama da yardımcı olurum hocam. Tak çalıştır olsa bile led olarak kodlamak gerekir ilerde bu J farlarda led beyni yanabiliyor nerdeyse far parası far çöp oluyor.Herkese merhaba arkadaşlar. 2016 comfortline aracıma j far aldım. Muşta ikamet ediyorum burda veya çevre illerde bildiğiniz montaj yaptırabileceğim işçiliği iyi olan usta var mıdır?
Hayırlı olsun, Van uzak mı olur bilmiyorum ama serhat oto montajını yapar
İletişim numarası alabilir miyim hocamMontaj kodlama da yardımcı olurum hocam. Tak çalıştır olsa bile led olarak kodlamak gerekir ilerde bu J farlarda led beyni yanabiliyor nerdeyse far parası far çöp oluyor.
Farlarınız geldi mi ? fotoğrafını paylaşır mısınız?Herkese merhaba arkadaşlar. 2016 comfortline aracıma j far aldım. Muşta ikamet ediyorum burda veya çevre illerde bildiğiniz montaj yaptırabileceğim işçiliği iyi olan usta var mıdır?