Aracı uzun süre kullandıktan sonra ısınınca gelen ses

İsim
Ali
Araç
Golf 7.5
Merhaba arkadaşlar aracım 2017 model 1.4 TSI DSG golf aracımı uzun süre kullandıktan sonra sadece ayağımı frenden çekip gaza hafif dokunduğum zaman birkaç saniye gelen bir ses var sonrasında kesiliyor tekrar da gelmiyor her durduğumda kalkışta yapıyor araç soğuduktan sonra gelmiyor sesin linkini ekleyeceğim kendi aracımdan çektim sizce neden yapar.

Merhaba arkadaşlar aracım 2017 model 1.4 TSI DSG golf aracımı uzun süre kullandıktan sonra sadece ayağımı frenden çekip gaza hafif dokunduğum zaman birkaç saniye gelen bir ses var sonrasında kesiliyor tekrar da gelmiyor her durduğumda kalkışta yapıyor araç soğuduktan sonra gelmiyor sesin linkini ekleyeceğim kendi aracımdan çektim sizce neden yapar.

Alternatör kayışları olabilir, start stop sistemini kullanıyor musunuz ve yakın zamanda kaput içine su girdi mi?

Upvote 0
Alternatör kayışları olabilir, start stop sistemini kullanıyor musunuz ve yakın zamanda kaput içine su girdi mi?
Star stop kullanmıyorum hocam yakın zamanda su ile alakalı bir sorun olmadı aracın başka bir yerinde en ufak sorun yok ses dışında başka hissettirdiği bir durum da yok ustanın birisi video üzerinden ısınınca genleşme oluyordur ondandır takılma sac genleşiyordur dedi ama açıkçası inandırıcı gelmedi sesi sadece ısınınca yapıyor

Upvote 0

Aynı ses benim arabada da var dediğiniz gibi araç özellikle uzun süre kullanıldığı zaman yapıyor trafik ışıkların da kalkarken belli ediyor

Upvote 0

Geri