Golf 7 taiwan j led kodlaması ve r line logo ekranda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brkbcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
burak
Araç
golf 7 2014 1.4tsi 122 lik
merhabalar golf 7 aracıma taiwan j far uygulaması taktırdım. arabayı 7.5 a dönüştürdükten sonra kodlama lazımdı . bölgemde kodlama işi yapanlar 2 bin tl para istedi bende internetten kendi kablomu aldım hemen hemen aynı paraya kendim yapmak istedim. stop da birkaç kodlama yaptım ve de esc spor ve off kodlamasını yaptım ancak j led kodlamasını yapamadım yardımcı olacak varmı sis farını açtıgım zaman turuncu ledi yanıp , kapattıgımda beyaz gündüz ledi yapan arkadaşları gördüm ancak internette veya forumlarda kodlamanın nasıl yapıldıgını anlatan bir sonuca varamadım. Yardım edebilecek arkadaşlar varmı
1758212558057.png
1758212566189.png

r line multimedya giriş logosunuda yapamadım maalesef

merhabalar golf 7 aracıma taiwan j far uygulaması taktırdım. arabayı 7.5 a dönüştürdükten sonra kodlama lazımdı . bölgemde kodlama işi yapanlar 2 bin tl para istedi bende internetten kendi kablomu aldım hemen hemen aynı paraya kendim yapmak istedim. stop da birkaç kodlama yaptım ve de esc spor ve off kodlamasını yaptım ancak j led kodlamasını yapamadım yardımcı olacak varmı sis farını açtıgım zaman turuncu ledi yanıp , kapattıgımda beyaz gündüz ledi yapan arkadaşları gördüm ancak internette veya forumlarda kodlamanın nasıl yapıldıgını anlatan bir sonuca varamadım. Yardım edebilecek arkadaşlar varmı
1758212558057.png
1758212566189.png

Uzaktan Bağlantı Verirseniz Yardımcı Olabilirim Hocam

1758212558057.png
1758212566189.png

Leuchte 0 Kanalında

C0 a = Nebellicht Links
Dimmwert CD 0 = 30
Dimming Direction CD 0 = Maximize

E0 a = Blinkenlinks Dunkelphase
Dimmwert EF 0 = 0
Dimming Direction EF 0 = Minimize

Leuchte 1 Kanalında ise

C1 e = Nebellicht Recht
Dimmwert CD 1 = 30
Dimming Direction CD 1 = Maximize

E1 e Blinkenrechts Dunkelpase
Dimmwert EF 1 = 0
Dimming Direction EF 1 = Minimize

1758212558057.png
1758212566189.png

• Multimedya açılış ekranı
Select>İnformation elect.>Coding>Long coding

Byte18 seç

Bit2-bluemotion logosu

Bit0-twin drive logosu

Bit1-2 - Rline logosu

Bit0-1 - Gti logosu

Leuchte 0 Kanalında

C0 a = Nebellicht Links
Dimmwert CD 0 = 30
Dimming Direction CD 0 = Maximize

E0 a = Blinkenlinks Dunkelphase
Dimmwert EF 0 = 0
Dimming Direction EF 0 = Minimize

Leuchte 1 Kanalında ise

C1 e = Nebellicht Recht
Dimmwert CD 1 = 30
Dimming Direction CD 1 = Maximize

E1 e Blinkenrechts Dunkelpase
Dimmwert EF 1 = 0
Dimming Direction EF 1 = Minimize
kral kodlar için teşekkürler ancak benim aracım comfortline leuchte 1 kanalı yok taiwan malı j led istersen uzaktan bağlanabilirsin

• Multimedya açılış ekranı
Select>İnformation elect.>Coding>Long coding

Byte18 seç

Bit2-bluemotion logosu

Bit0-twin drive logosu

Bit1-2 - Rline logosu

Bit0-1 - Gti logosu
byte 18 yazınca 00 startup screen none yazıyor başka bir seçenek çıkmıyor hocam

coming home ve leaving home kodunu yaptım ancak coming home multimedyada saniyesini ayarlıyabiliyorum , leaving home u ekranda ayarlıyamıyorum yardım edebilirmisiniz

coming home ve leaving home kodunu yaptım ancak coming home multimedyada saniyesini ayarlıyabiliyorum , leaving home u ekranda ayarlıyamıyorum yardım edebilirmisiniz
Eksik kodlanmıştır.

• Coming home-Leaving home
Select>Cent.Elect>SecurityAccess(31347)> Adaptation>Coming diye arattır.

1.Low beam

2.automatic

3.driver door(kapı açınca) ve diğeri( kontak anahtar)

4.Saniye ayarı

5.active

Arama yerine Leaving yaz arattır.

1.enabled

2.saniye ayarı

3.active

kral kodlar için teşekkürler ancak benim aracım comfortline leuchte 1 kanalı yok taiwan malı j led istersen uzaktan bağlanabilirsin
Mümkün Değil Hocam,

Leuchte 0 Sol Sinyal
Leuchte 1 Sağ Sinyal

Aracın Golf 7 ise Aydınlatma Kanalları Standarttır

Yukarıda 00 Yazan Yere Kodu Kendiniz Yazın Hocam
yazdım hocam 02 yi denedim kontagı kapattıgım halde ekran kapanmadı sonra da tekrar eski haline aldım 00 a

birde kral aracımda far sensörü yok bazı arkadaşlar arabayı kitliyken açınca drl led + kısa far yanıyor yapmış ( far anahtarı 0 konumundayken ) onu yapabilirmiyiz

Geri