Merhabalar, carplay için kodlama yaptırdım. Fakat sinyallerle beraber stoplarda yanıp sönüyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Birde bu şekilde muayneden geçer mi?
Muayene de %80 İhtimal ile Ağır Kusur Olarak Yazacaktır. Eğer ki VCDS Kablonuz Var ise Yardımcı Olabilirim.Merhabalar, carplay için kodlama yaptırdım. Fakat sinyallerle beraber stoplarda yanıp sönüyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Birde bu şekilde muayneden geçer mi?
Şuan kablom yok. Sipariş vereceğim. Teşekkür ederim.Muayene de %80 İhtimal ile Ağır Kusur Olarak Yazacaktır. Eğer ki VCDS Kablonuz Var ise Yardımcı Olabilirim.
Tekrardan selamlar, vcds cihazım geldi. Yardımcı olabilir misiniz? Carplay açtırdığım kişi MST2 Activator by Congo and Duke yazılımını yükledi, ondan sonra böyle oldu hocam bu arada.Muayene de %80 İhtimal ile Ağır Kusur Olarak Yazacaktır. Eğer ki VCDS Kablonuz Var ise Yardımcı Olabilirim.
Hocam Kusura Bakmayın Valla, Yoğundum. Şimdi Görebildim. Yardımcı Olabileceğim Bişey Var ise DinliyorumTekrardan selamlar, vcds cihazım geldi. Yardımcı olabilir misiniz? Carplay açtırdığım kişi MST2 Activator by Congo and Duke yazılımını yükledi, ondan sonra böyle oldu hocam bu arada.