Golf 7 beyaz renkte vernik varmı

İsim
Mustafa
Araç
Golf 7
Herkese selam abi ve kardeşlerim.Şöyle bi konu kafama takıldı aracım beyaz renk golf 7 geçenlerde arkadaşla beraber yıkayalım dedik onda da aynı model yılına sahip beyaz renk golf 7 var .yan yana foto çektik renkler aynı durmuyor onunki daha beyazımsı benimki sarımsı duruyor.Sorum şu bu boyalarda vernik varmı varsa vernikten dolayımı yoksa boya mı solmuş bu boyalgüzel bi boya bakımıyla düzelirmi şimdiden teşekkürler

Herkese selam abi ve kardeşlerim.Şöyle bi konu kafama takıldı aracım beyaz renk golf 7 geçenlerde arkadaşla beraber yıkayalım dedik onda da aynı model yılına sahip beyaz renk golf 7 var .yan yana foto çektik renkler aynı durmuyor onunki daha beyazımsı benimki sarımsı duruyor.Sorum şu bu boyalarda vernik varmı varsa vernikten dolayımı yoksa boya mı solmuş bu boyalgüzel bi boya bakımıyla düzelirmi şimdiden teşekkürler
kostikli şampuanlarla yıkana yıkana o hale geliyor benim arabada sarımtrak duruyordu.

kendim demir tozu kil temizliği yapıp güzel bi pasta attım düzenli olarak ta cila atıyorum süt beyazı gibi duruyor :)

Sizinki yine bütün duruyor maşallah benimkinde r tampon mevcut onların boyaları alakasız duruyor
tampon orijinal olmadığı için boyasıda işçiliğide güzel olmuyor malesef. geçen yakından görme şansım oldu siyah bir golftü tampon portakal kabuğu gibiydi aynı

Geri