VDCS VAGCOM kodlama sonrası park ışığı kapanıyor

İsim
Berat ALBAYRAK
Araç
Audi A4
Audi A4 B8 aracımda kendimize uğraş çıkartmak için gizli özellikler ile uğraşıyorduk bildiğiniz üzere vcds de hem kutucuklar ile hemde byte a karşılık gelen binary kodunu değiştirerek aktif ve ya deaktif hale getirilebiliyor yanlış yazdığımız binary kodu ile saçma bi sorun ile karşılaştık sorunum şu direksiyon tuşlarında ki ışıklarım söndü far anahtarı otomatikteyken kadran yanıyor fakat far anahtarını manuel olarak parkı ve ya kısaları açtığımda kadran ışığım gidiyor bütün her şeyi denememe rağmen çözemedim.

Kodlama öncesi yetik almadınız mı? Vcds'nin log içinde backup diye eski kod satırını yedekliyordu diye hatırlıyorum? Araştırınız.

Kodlama öncesi yetik almadınız mı? Vcds'nin log içinde backup diye eski kod satırını yedekliyordu diye hatırlıyorum? Araştırınız.
yok hayır almadım acemiliğimize denk geldi long coding helper da byte lar arasında gezdiğimiz menüde aracın bütün özelliklerini kapsayan current coding var o uzun koda tıkladığımızdada bytelar değişiyor fakat bu sefer gözükmeyen boş bitlerde gözüküyor o boş bitler aracın diğer pazarlarda (usa) gibi yerlerde dolu ve aktif edilebilcek özelliklermiş onları kapatarak çözdüm.

yok hayır almadım acemiliğimize denk geldi long coding helper da byte lar arasında gezdiğimiz menüde aracın bütün özelliklerini kapsayan current coding var o uzun koda tıkladığımızdada bytelar değişiyor fakat bu sefer gözükmeyen boş bitlerde gözüküyor o boş bitler aracın diğer pazarlarda (usa) gibi yerlerde dolu ve aktif edilebilcek özelliklermiş onları kapatarak çözdüm.
ayrıca yapay zekada aracın fabrika çıkışlı kodunu buldum yaptığımda yine değişiklik olmadı çünkü o boş bitler o kodu etkilemiyor yani dosyayı tamamen sıfırlamadığım sürece aynı hata kalıyor

tam model yılı ve pakete denk gelen bir a4 bulup kopyalayabilir ya da bayiye gidip sıfırlatabilirsiniz hocam

Geri