İstanbul için düzenli periyodik bakım servis ve usta önerisi

İsim
kadir
Araç
Volkwagen Golf 1.6 FSI
Herkese Selamlar,

Golfümü bugün aldım. Aracım 140.000 km'de. Bakımlarını ve ufak tefek onarımları için güvenebileceğim ve uygun fiyatlı usta ve servis önerisi verebilir misiniz?

Tanışmak için;

İsmim Kadir,Diş hekimiyim İstanbulda yaşıyorum.

Şimdiden memnun oldum herkesle.

İyi Forumlar.

Merhabalar ben de istanbulda bir meslektaş olarak Avrupa yakasında Bayrampaşa Deha otomativde bakım yaptırıyorum gayet memnunum. İkitellide Pars car Fatih usta forumda bilinen bir yerdir. Anadolu yakasında ise Reset garaj özellikle golfcüler için şu sıra vazgeçilmez yerlerden biri. Fiyatlar hakkında karşılaştırmak iyi olabilir. Keyifli sürüşler.

Merhabalar ben de istanbulda bir meslektaş olarak Avrupa yakasında Bayrampaşa Deha otomativde bakım yaptırıyorum gayet memnunum. İkitellide Pars car Fatih usta forumda bilinen bir yerdir. Anadolu yakasında ise Reset garaj özellikle golfcüler için şu sıra vazgeçilmez yerlerden biri. Fiyatlar hakkında karşılaştırmak iyi olabilir. Keyifli sürüşler.
Çok memnun oldum hocam,karşılaştırıp değerlendireceğim. size de keyifli sürüşler.

Herkese Selamlar,

Golfümü bugün aldım. Aracım 140.000 km'de. Bakımlarını ve ufak tefek onarımları için güvenebileceğim ve uygun fiyatlı usta ve servis önerisi verebilir misiniz?

Tanışmak için;

İsmim Kadir,Diş hekimiyim İstanbulda yaşıyorum.

Şimdiden memnun oldum herkesle.

İyi Forumlar.

Forumdan geldiği belirterek Fatih bey ile görüş selamlarımızı ile gözün arkada kalmaz…

https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==

Merhaba hocam foruma hoş geldiniz. Anadolu yakasındaysanız kesinlikle Reset Garaj'ı tercih etmelisiniz. İşlerinde gerçekten profosyoneller.

gunaydin. nedir bu reset garajın artısı hocalar. harita uygulamasında kötü yorumları yok...

Geri