İstanbul için düzenli periyodik bakım servis ve usta önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Caka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
kadir
Araç
Volkwagen Golf 1.6 FSI
Herkese Selamlar,

Golfümü bugün aldım. Aracım 140.000 km'de. Bakımlarını ve ufak tefek onarımları için güvenebileceğim ve uygun fiyatlı usta ve servis önerisi verebilir misiniz?

Tanışmak için;

İsmim Kadir,Diş hekimiyim İstanbulda yaşıyorum.

Şimdiden memnun oldum herkesle.

İyi Forumlar.

Merhabalar ben de istanbulda bir meslektaş olarak Avrupa yakasında Bayrampaşa Deha otomativde bakım yaptırıyorum gayet memnunum. İkitellide Pars car Fatih usta forumda bilinen bir yerdir. Anadolu yakasında ise Reset garaj özellikle golfcüler için şu sıra vazgeçilmez yerlerden biri. Fiyatlar hakkında karşılaştırmak iyi olabilir. Keyifli sürüşler.

Merhabalar ben de istanbulda bir meslektaş olarak Avrupa yakasında Bayrampaşa Deha otomativde bakım yaptırıyorum gayet memnunum. İkitellide Pars car Fatih usta forumda bilinen bir yerdir. Anadolu yakasında ise Reset garaj özellikle golfcüler için şu sıra vazgeçilmez yerlerden biri. Fiyatlar hakkında karşılaştırmak iyi olabilir. Keyifli sürüşler.
Çok memnun oldum hocam,karşılaştırıp değerlendireceğim. size de keyifli sürüşler.

Herkese Selamlar,

Golfümü bugün aldım. Aracım 140.000 km'de. Bakımlarını ve ufak tefek onarımları için güvenebileceğim ve uygun fiyatlı usta ve servis önerisi verebilir misiniz?

Tanışmak için;

İsmim Kadir,Diş hekimiyim İstanbulda yaşıyorum.

Şimdiden memnun oldum herkesle.

İyi Forumlar.

Forumdan geldiği belirterek Fatih bey ile görüş selamlarımızı ile gözün arkada kalmaz…

https://www.instagram.com/parscarservice?igsh=MTJ0cjlxd3lzdnd5OQ==

Merhaba hocam foruma hoş geldiniz. Anadolu yakasındaysanız kesinlikle Reset Garaj'ı tercih etmelisiniz. İşlerinde gerçekten profosyoneller.

gunaydin. nedir bu reset garajın artısı hocalar. harita uygulamasında kötü yorumları yok...

gunaydin. nedir bu reset garajın artısı hocalar. harita uygulamasında kötü yorumları yok...
Günaydın,tecrübe ettim iletişimleri biraz bence zayıf. Ve aracımın motorunda unutulmuş bez buldum. Gerisini sen düşün.

Günaydın,tecrübe ettim iletişimleri biraz bence zayıf. Ve aracımın motorunda unutulmuş bez buldum. Gerisini sen düşün.

Valla benimde tecrübem çok iyi sonuçlanmamıştı. Bu nedenle tekrardan tercih edeceğim yada önerebileceğim bir işletme değil.

Merhabalar, nedir bu Reset Garaj konusu gündemdeyken kendi tecrübemi yazayım istedim.

15.09.2025 tarihinde 81.200kmde Golf 1.5 TSI/DSG 2020 model bir araç satın aldım ve 4gün sonra 81.600kmde içim rahat etsin düşüncesiyle periyodik bakım yaptırmak ve yeni bir göz tarafından genel kontrol yapılması için Reset Garaj'a telefonla ulaşıp, müsaitlik sorup aracımı götürdüm.

-Talebim doğrultusunda bujiler kontrol edildi ve değişmesine henüz gerek olmadığını paylaştılar ve benim istememe gerek kalmadan bujileri bekleme salonuna getirerek benim değişim ya da devam kararımı istediler. Sonuçta bir test cihazı ile ateşleme yoğunluğu vs ölçülmedi, daha çok göz kontrolüydü ancak bujileri gördüğüm kadarıyla durumları iyiydi. Aslında bu durum bana parça değişip para kazanma hırslarının olmadığı yönünde bir kanaat kazandırdı.

-Uzun süre bekletilmedim, olması gerektiği kadar sürdü. Değiştirilen sarf malzemelerinin markaları bilinen, kaliteli markalar. Sadece motor yağında "Liqui-Moly" marka kullanılmasını talep ettim.

Belki yeri burası değil ancak fiyat vermek gerekirse de periyodik bakım için toplamda 7500 tl ödedim. [Filtreler ve motor yağı (Liqui Moly) harici değişen bir parça olmadı.]

Bu araç benim ilk VAG grubu aracım bu sebeple VAG özel servisi konusunda ilk tecrübem olduğu için başka VAG özel servisleriyle kıyaslayamam. Sadece tek bir markaya (VAG, Stellantis, PSA vb grup markaları anlamında) hizmet veren bir yerle çalışmak istedim. Reset Garajı tercih etme sebebim de bunu karşılaması, konum itibariyle bana yakın olması ve yorumlarının iyi bir düzeyde olmasıydı.

Farkı ne diyecek olursak da, geniş bir alanda, nispeten bir çok özel servisten temiz bir atölye ortamında, kaliteli yedek parçalar kullanarak hizmet veriyor olmaları. Emin değilim ancak 1.5tsi için elektronik triger kayışı değişim aparatları da var diye biliyorum. Usta usta gezmemek ve periyodik bakım yaptırdığım yerde, doğru ve güvenli ağır bakım hizmetlerini almak ve inşallah başımıza gelmez ancak gelirse arıza durumlarında nokta atışı çözüm bulabilmek için bu kriterleri sağlayabilen bir özel serviste periyodik bakım hizmeti almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yani kalkın Ankara'dan, Tekirdağ'dan, avrupa yakasındaki görece uzak ilçelerden buraya gelin ve burayı tercih edin diyebilecek ekstra bir durum zaten söz konusu olamaz. Bu işi aynı kalitede yapan size daha yakın bir yerde başka ustalar ve özel servisler mutlaka vardır.

Sonuç olarak, bir çok yerin bulamadığı sorunu çözdüler şöyle iyiler böyle harikalar şeklinde bir deneyimim yok inşallah da olmaz ancak tekrar tercih eder miyim ?
- Evet.

Merhaba hocam foruma hoş geldiniz. Anadolu yakasındaysanız kesinlikle Reset Garaj'ı tercih etmelisiniz. İşlerinde gerçekten profosyoneller.

1.4 tsi manifold ta yağ birikmesi ve bunun temizliği ayrıca genel aracın kontrolü amacıyla sizin paylaşımınız dogrultusunda . Pars car servis Fatih bey den randevu aldım.

Aracın işlemleri yetkili serviste yapildi .

Fatih bey ilgili ve samimi .
Araçta olan durum kronik bir konu kendisinin de tecrübe ettiği bir olaydi.

Memnun kaldım

1.4 tsi manifold ta yağ birikmesi ve bunun temizliği ayrıca genel aracın kontrolü amacıyla sizin paylaşımınız dogrultusunda . Pars car servis Fatih bey den randevu aldım.

Aracın işlemleri yetkili serviste yapildi .

Fatih bey ilgili ve samimi .
Araçta olan durum kronik bir konu kendisinin de tecrübe ettiği bir olaydi.

Memnun kaldım

Fatih iyidir zaten Vw Avekte ne kadar iyi usta var ise kafasını kullanan mekan açıyor Fatihte bunlardan birisi samimi ve içten bir arkadaş, araba sevdalısı geçen gti aracı sattı r aldı herşeyi aracında dener ben her zaman tavsiye ederim…

Reset garaj eh diyelim.Geçen sene baskı Balata ve şanzıman yağı değişimi yaptırdım orada.Araba viteslere zor geçiyordu geri götürdüm ustalar baktı bişey yok dedi mesuttu galiba sahibi o geldi bu evet biraz zor geçiyor dedi o vites geçiş ayarını yaptı beraber sürüş yaptık.Bi zaman sonra Arabayı iç temizlik yapayım dedim vites çerçevesi kırılmıştı bende orada oldu diyip götürsem hiç uğraşmadım ,yaparlardı ama ben neden uğraşıyım kırdıysanız ya yapın ya da ücretini ödeyin .Bence orta düzey bir yer sahiplerine bişey demiyorum ama onlarda her araçla ilgilenemez.
Yağ bakımında da dışarıdan malzeme istemiyorlardı ama kendileri shell ve castrol yağ kullanıyorlardı.
Ben Ümraniye ölmez otoda kendim parça alıp bakımı yaptırıyorum onlarda orta düzey iki serviste mükemmel diyemem.

Fatih iyidir zaten Vw Avekte ne kadar iyi usta var ise kafasını kullanan mekan açıyor Fatihte bunlardan birisi samimi ve içten bir arkadaş, araba sevdalısı geçen gti aracı sattı r aldı herşeyi aracında dener ben her zaman tavsiye ederim…

Evet dün konuştuk bunları muhtemelen sizden bahsetti adınızın metin olduğunu kabul ederek.
Aldığı R da gördüm. Teşekkür ederim paylaşımınız için

Geri