Jant Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xelarmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Abdullah
Araç
Golf 7
2014 Golf 7 Aracıma jant almak istiyorum. Üzerinde fabrika çıkışı 17" Dijon'lar var. Kullanım kaynaklı ufak deformasyonlar mevcut olduğundan ve rengini değiştirmek istediğimden önerilerinize açığım.
Ayrıca bu araca 18" jant takıldığında illa ki yol tutuş, direksiyon netliği, konfor değişecektir. Bu konudaki tecrübelerinizi de duymak isterim.
Teşekkürler.

18 inc ciddi konforsuz oluyor artı süspansiyona da güncelleme yapmanız gerekebilir. Ben olsam didonları elden geçirip devam ederdim

Upvote 0
2014 Golf 7 Aracıma jant almak istiyorum. Üzerinde fabrika çıkışı 17" Dijon'lar var. Kullanım kaynaklı ufak deformasyonlar mevcut olduğundan ve rengini değiştirmek istediğimden önerilerinize açığım.
Ayrıca bu araca 18" jant takıldığında illa ki yol tutuş, direksiyon netliği, konfor değişecektir. Bu konudaki tecrübelerinizi de duymak isterim.
Teşekkürler.
orjinal olarak

19 pretoria
18 sebring
18 durban

eibach pro kit 3.5cm işinizi görecektir. 19'a geçerseniz coil şart

Upvote 0
herkese günaydın, ben golf 8,5 da jantları değiştirdim 18inç ve lastik genişliğini değiştirdim. genişlik taban yere basan kısım artınca yol tutuşu ve konfor arttı .

Upvote 0
Teşekkürler.
Dijonları satmayı düşünüyorsanız fiyat bilgisi verebilir misiniz?

Upvote 0

Geri