Golf 7 1.4 TSI Triger Değişimi İçin Usta Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasinerg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
yasin
Araç
Golf 7
Arkadaşlar aracım 105.000'de Golf 7 1.4 tsi DSG servisten triger değişimi için fiyat aldım 40K fiyat cıkardılar.
Bana çok geldi ama trigerde önemli dışarda yaptırırken iyi bir ustaya yaptırmak lazım.
İstanbul Avrupa yakasında tanıdığınız bildiğiniz iyi usta var mı?

Arkadaşlar aracım 105.000'de Golf 7 1.4 tsi DSG servisten triger değişimi için fiyat aldım 40K fiyat cıkardılar.
Bana çok geldi ama trigerde önemli dışarda yaptırırken iyi bir ustaya yaptırmak lazım.
İstanbul Avrupa yakasında tanıdığınız bildiğiniz iyi usta var mı?
Esenyurt tarafında formen motors var. Vag grubuna bakıyor. Youtube kanalı da var formen motors isminde. Hiç iş yaptırmadım ama yorumlar güzel. Bi bakın derim.

Upvote 0
Formen de yetkiliye yakın ücret talep ediyor. Yaş indirmi ile aradaki fark çok olmayabilir.

Forumda yazılanlara göre Anadolu Yakasındaki Reset Garaj iyi bir yer ama Anadolu Yakası.

Upvote 0
Triger setini orjinal ina ( maslak üçel otomotiv)yada (farklı satıcı )bayisinden alıp işçiliği iyi bir ustada çok farklı rakamlara hallediliyor
Ben 9/10 ay önce bayrampaşada yaptırdım (çocukluk arkadaşım)

Upvote 0
Sente aparatı olmayan yerde işlem yaptırmayın, sonra uğraşır durursunuz,

Upvote 0
40k çok yüksekbu nasıl fiyat. ben 30k ya triger vkayış buji ve tüm filtreleri değiştirdim 4ay oluyor yetkili serviste. 2018 golf 7,5 1,0 motor.

Upvote 0
İstanbulda bir sürü youtubeda usta var hepsine gidebilirsin avrupa Anadolu yakasi hesabı nedir ben bu iş için kayseriden antalyaya gittim

Triger v kayışı devirdaim sanziman yagi ön arka balatalar ön diskler antifriz yılbaşında özelde 35 bin lira gibi bi ücret verdım 40 bin çok fazla

Upvote 0

Geri