Kaza sonrası tavsiye, adamlar tutanak tutmadı heryerden engelledi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kernlog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Esat
Araç
Golf 8 1.0 2021
Arkadaşlar merhaba,

Sokak arasında ilerlerken önümdeki araç aniden durup geriye takıp ön tamponuma vurdu. Kadın çıktı telefondaydım daldım k bakma felan dedi. Evime geldim eşimi çağırayım konuşun benim hatam dedi kabul etti. Öyle olunca ben de tamam dedim gelsinler, adamlar geldi kardeşim hallederiz ufak çizik rotuş felan ben de ufak bir şey diye takmadım açıkçası.

Telefon numaralaştık. Şimdi namussuzlar engellemişler her yerden. Ufak bir şey olduğundan hasarda değilim ama adamı salak yerine koymayacakları bir ders vermek istiyorum.

Bu adımda yasal olarak ne yapabilirim? Whatsapptan yazdıklarım da duruyor. Aracın plakasını da almıştım evin adresini de biliyorum. Ne yapabilirim var mı başına böyle bir şey gelen?

Geçmiş olsun!
Öncelik her iki aracın plakaları görünecek şekilde fotoğraflanması. Aynı anda hasar bölgesinin de ayrıca fotoğraflanması. Tutanak tutulması. Sonrasında başka bir numarada mesaj atıp ya da konuşup karakola bildirmeniz.

Geçmiş olsun!
Öncelik her iki aracın plakaları görünecek şekilde fotoğraflanması. Aynı anda hasar bölgesinin de ayrıca fotoğraflanması. Tutanak tutulması. Sonrasında başka bir numarada mesaj atıp ya da konuşup karakola bildirmeniz.
+1

Geçmiş olsun hocam elinizde kazaya dair resimler varsa iki aracın plakasıda gözüküyorsa en yakın trafik şubeye gidip şikayetçi olun.

Geçmiş olsun. Kaza anı görüntüsü yoksa işiniz zor görünüyor. Vakit kaybetmeden etraftaki kameralardan elde etmeye çalışın. Kaza sonrası plakalar görünecek şekilde foto yoksa ispat hususunda sorun yaşar hasarı kendiniz üstlenmeniz gerekebilir. Zira Kendi kaskonuz(tek taraflı kaza durumu hariç)veya karşı zmms'ye başvurmak için maddi hasarlı kaza tutanağı gereklidir diye biliyorum.

kazanın fotoğrafları lazım, yoksa boşverin derim, aramızda hallederiz lafına bende inanmıyorum

Kişi ulaştı ve aşırı terbiyesiz, can sıkıcı konuştu konuyu farklı şekilde çözeceğiz destekleriniz için çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun aklınızda bulunsun tutanak tutmadan guven işlemine geçmeyin tutanağı tutun isterse aranizda halledin tutmadiktan sonra yapacak bişey çok kalmıyor peşine düşerseniz belki

Eski aracımda kardeşim kullanırken aracin biri en soldan ışıkta en sağa dönmeye çalışmış biraz sürtmus ama kaçmış peşine düşmüşler yakalamışlar ama durmamış ben burali değilim vs demiş o sinirle karakola gitmişler şikayetçi olmuşlar aracin sahibini hemen bulup aramışlar niye vurup kaçıyorsun felan diye konuşmuslar araçta çok bişey yoktu silmeyle geçti pesine düşmedik ama kardesim aracin kırmızı ışıkta geçtiğini söylemiş karakol bişey yapamam mahkemeye gidecen vs demiş mahkeme olunca uzun sürüyor diye insanlar uğraşmiyor açıkçası ama karakola gidip bir şikayetçi olmakta yarar var bir azar bile size iyi gelir

Arkadaşlar merhaba,

Sokak arasında ilerlerken önümdeki araç aniden durup geriye takıp ön tamponuma vurdu. Kadın çıktı telefondaydım daldım k bakma felan dedi. Evime geldim eşimi çağırayım konuşun benim hatam dedi kabul etti. Öyle olunca ben de tamam dedim gelsinler, adamlar geldi kardeşim hallederiz ufak çizik rotuş felan ben de ufak bir şey diye takmadım açıkçası.

Telefon numaralaştık. Şimdi namussuzlar engellemişler her yerden. Ufak bir şey olduğundan hasarda değilim ama adamı salak yerine koymayacakları bir ders vermek istiyorum.

Bu adımda yasal olarak ne yapabilirim? Whatsapptan yazdıklarım da duruyor. Aracın plakasını da almıştım evin adresini de biliyorum. Ne yapabilirim var mı başına böyle bir şey gelen?
öncelikle geçmiş olsun, bu yüzden kamera kaydı her daim günümüz Türkiye'sinde şart.

Geri