Golf 7 1.2 Tsi epc yakma

İsim
Uğur
Araç
Golf 7
Abilerim günaydınlar. 2016 golf kullanıcıyım. Işıklardan hareket ettim 1,2,3. Viteste epc yaktı aynı anda star-stop hatası verdi kontak kapattım geri çalıştırdım hata gitti. Direk servise gittim arızalara baktı kelebek boğaz temizliği dedi yaptılar dün gene aynı sorunu yaptı araba epc yakıyor star-stop hatası kontağı kapatıp açınca düzeliyor bilgisi olan var mu bu konu ile alakalı

işlem yaptırdığınız yere gidin bence arıza devam ediyor derseniz de başka masraf çıkaracak orası kesin yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

İlk akla gelen alınan benzin. Depo azalınca yeni yakıt alıp bakın duruma. Bu arada aracın son buji değişimi ne zaman oldu? Benzini denklemden atınca geriye ilk buji-bobin durumları gelmeli.

Abilerim günaydınlar. 2016 golf kullanıcıyım. Işıklardan hareket ettim 1,2,3. Viteste epc yaktı aynı anda star-stop hatası verdi kontak kapattım geri çalıştırdım hata gitti. Direk servise gittim arızalara baktı kelebek boğaz temizliği dedi yaptılar dün gene aynı sorunu yaptı araba epc yakıyor star-stop hatası kontağı kapatıp açınca düzeliyor bilgisi olan var mu bu konu ile alakalı
Aynısı bende de olmuştu usta boğaz kelebeğin temizlersem tekrarlar diyip değiştirmişti üstüne 30 bin km yapmışımdır bi sorun yaşamadım

Geri