Yardım golf 7 2016 1.2 TSI fan çalışmıyor

İsim
Yusuf
Araç
Golf 1.2 TSI
Arkadaşlar yoldayım araç hararet yükseltiyor ankaradan İstanbul’a gidecem Dörtdivan dinlenme tesisindeyim yavaş yavaş İstanbul’a gidiyorum bana yardımcı olabilecek servis varmı yol üzerinde bildiğiniz

130 lara kadar geldiyse hareket etmenizi önermem, kaloriferi açıp fulleyin, bir miktar düşürecektir harareti, uzun süre böyle hareket ederseniz contanızda sorun çıkabilir dikkat edin, en kötü ihtimal çekici çağırın.

Arkadaşlar yoldayım araç hararet yükseltiyor ankaradan İstanbul’a gidecem Dörtdivan dinlenme tesisindeyim yavaş yavaş İstanbul’a gidiyorum bana yardımcı olabilecek servis varmı yol üzerinde bildiğiniz
Hocam eğer dediğin gibi durum çok yüksekse çekici çağır hani yolu tamamlaman arabandan değerli değil bence.

Hararet oynuyor 130 a çıkmadı ibre oynadığı gibi sağa çekip sogutup devam ediyorum fan açmıyor klimada çalışmıyor maalesef

Hararet oynuyor 130 a çıkmadı ibre oynadığı gibi sağa çekip sogutup devam ediyorum fan açmıyor klimada çalışmıyor maalesef
O halde servisi arayıp bilgi edinin, araç limp (koruma) moduna girdiyse belki sorun yaratmaz ama yine de böyle gitmek sağlıklı olmayacaktır.
Çekişte bir düşüklük var mı, arıza lambası yanıyor mu

Araç arıza lambası yakmadı çekişte düşüktük yok şimd yeni çağda bi ustaya gösterdim devir daim çalışıyor fanda açtı yanımda gördüm ne hikmetse birşeyi yok yolun açık olsun dedi

Geri