- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Herkese Merhabalar ,
Uzun süredir şarjlı köpük pompası almayı düşünüyordum. Hangisini alsam diye kararsızlık yaşıyordum. Burdan ve başka platformdan değerli arkadaşlardan Polham ve Enraco kullanan arkadaşlardan fikirlerine danıştım. Enraco stoklarda olmadığı için aynı ürün olan Ezere marka 2 litrelik şarjlı pompayı aldım.
Satıcı 2 yıl garantisi olduğunu da söyledi.
Köpük Şampuan olarak K2 Pro Bela kullandım. 30 ML ekledim.
Önce suyu yukardan koydum. Sonra şampuan ekleme kısmından şampuanı eklerken su seviyesi biraz fazla koyduğumdan zorlandım. (Şampuanı eklerken su fazla olduğundan kapağı kapatmadan o kısımdan su kaçırma yaptı. Kapağı kapattığım halde o kısımdan kaçırma yaptığı videoda da anlaşılıyor. Benim kullanım hatam kaynaklı. İlk kullanımın günahı olmaz
)
O seviyeyi geçmemek lazım sanırım yada geçilirse üst başlığı çıkarıp ordan eklemek iyi olur gibi.
İlk 5-10 saniye dar açılı köpüklü attı sonra geniş açıya düzgün atmaya döndü.
Uygulama yaptığım araç Tiguan.
3 tura yakın aracı dolandım. Pompa hacminden memnun kaldım.
Ön yıkama olayından çok memnun kaldım. Daha sonrasın da kova ile yıkamaya geçtim.
Tek eksi yön tetiğin otomatik modu olsaymış keşke.
Bozulup bozulmama durumu ilerleyen zamanlarda kendini gösterir gibi.
Uzun süredir şarjlı köpük pompası almayı düşünüyordum. Hangisini alsam diye kararsızlık yaşıyordum. Burdan ve başka platformdan değerli arkadaşlardan Polham ve Enraco kullanan arkadaşlardan fikirlerine danıştım. Enraco stoklarda olmadığı için aynı ürün olan Ezere marka 2 litrelik şarjlı pompayı aldım.
Satıcı 2 yıl garantisi olduğunu da söyledi.
Köpük Şampuan olarak K2 Pro Bela kullandım. 30 ML ekledim.
Önce suyu yukardan koydum. Sonra şampuan ekleme kısmından şampuanı eklerken su seviyesi biraz fazla koyduğumdan zorlandım. (Şampuanı eklerken su fazla olduğundan kapağı kapatmadan o kısımdan su kaçırma yaptı. Kapağı kapattığım halde o kısımdan kaçırma yaptığı videoda da anlaşılıyor. Benim kullanım hatam kaynaklı. İlk kullanımın günahı olmaz

O seviyeyi geçmemek lazım sanırım yada geçilirse üst başlığı çıkarıp ordan eklemek iyi olur gibi.
İlk 5-10 saniye dar açılı köpüklü attı sonra geniş açıya düzgün atmaya döndü.
Uygulama yaptığım araç Tiguan.
3 tura yakın aracı dolandım. Pompa hacminden memnun kaldım.
Ön yıkama olayından çok memnun kaldım. Daha sonrasın da kova ile yıkamaya geçtim.
Tek eksi yön tetiğin otomatik modu olsaymış keşke.
Bozulup bozulmama durumu ilerleyen zamanlarda kendini gösterir gibi.