Sıfır aracın boya mikron değerleri 200 300 mikron aralığında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ayhan5353
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ayhan
Arkadaşım sıfır bir araç aldı. Yine de boyasını expertizde baktırdı. Boya kalınlığı genel olarak 240 270 kapı içleri ise 160 170 mikron aralığında. Hatta tavan 300 mikrona kadar çıktığı oldu. Expertiz bunun orginal olduğunu fabrikasyon çift kat boyama yapıldığını hiç bir sorun olmadığını söyledi. Ama insan yine de bir düşünmüyor değil. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara sormak istedim. Sizin başınıza hiç geldimi yada bu durum gerçekten normal bir durummudur .

Hocam mikron değerleri ile expertiz yapılmaz. Aracınızı satarken de aracımda 300 mikron boya var, fabrikada 2-3 kat boya atıldı diye belirtmenize de gerek yok. İnsanlar boşuna tedirgin olur. Fabrika arabayı isterse 10 kere kazıyıp tekrar boyasın benim için problem yok. Eğer işçilik güzelse ve bir darbe/kaza sonucunda kusur almadıysa benim için problem yoktur. Alıcı için de olmamalı. Satarken problem yaşamazsınız. Araç gözle kontrol edildiğinde boyasız olduğu ortaya çıkar zaten.
Teşekkür ederim .

Upvote 0
Hocam araç sıfırken ekspertizlerin çoğunun fabrikasyon çift kat boya demesi normal. Asıl soru araç 30k km'ye geldiğinde de fabrikasyon çift kat boya bu diyecek ekspertiz bulmak.

Upvote 0

Geri