Birlasperformance “ Eibach Türkiye’deki Tek Yetkili “

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Merhaba arkadaşlar geçmiş zaman konusu geçmişti bir çok firma ismi geçmişti…
Kendileride açıklamayı yapmış orjinal eibach yaylarını getiren tek firma bu ve almak isteyenleri adresi birlas olmalı yada onların yetki verdiği firmalar dikkat ediniz…

IMG_1878.jpeg

arada düşünüyorum acaba yay mı taksam diye de kimisi sadece yay işe yaramaz arabanın karakterini bozarsın falan diyor

arada düşünüyorum acaba yay mı taksam diye de kimisi sadece yay işe yaramaz arabanın karakterini bozarsın falan diyor
Bence karakterini güçlendirirsin hocam araba daha asi durur daha güzel yol tutar belki konforu azalır ama ona değer garanti dışı bırakır mı bilmiyorum ama

Sanırım bir zamanlar koli yaptırıp x marka ürünleri satmışlardı
Ölçülere sadık kalınırsa eilbach firmasının yay üretiminde kullandığı wafios cnc makinalar türkiyedeki yaycılardada kullanılıyor :)

valla bende bu sebepten uzak duruyordum.. lakin spor süspansiyon donanımlı (18" durban spor yay amortisör v.b) bi golf (2016) alarak bu sorunu çözdüm :) şimdi aklımda hiç bi soru ? endişe , veya acaba ? soruları olmadan mutlu mesut kullanıyorum.. spor süspansiyon neymiş gördüm.. ama sadece yay değiştirecek olsam ya markalı bişeyler veya spor donanımlı bi golften çıkma yay kullanırım.. :)..

Geri