Tesla model y juniper yerine golf 8.5 style alınca kayıplar neler oluyor?

İsim
mehmet
Tesla formlarını girip çıkmıştım almak isterken ama maalesef alamadım. Oradakilerin ortak söylediği bir şey var golf tabela okumuyor diyorlar. Tabela okumayan arabayla benim işim olur diyorlar. Tek eksik bu işte sorun değil bana göre
Mesela arabayı şeritte tutma, öndeki arabaya göre mesafeyi ayarlama otomatik olarak, internet bağlantısı, uzaktan klimayı açmak gibi özellikler var mı golf’te
Yani kısaca Tesla juniperdeki özelliklerden hangilerinin golfte olmasını isterdiniz

Tesla formlarını girip çıkmıştım almak isterken ama maalesef alamadım. Oradakilerin ortak söylediği bir şey var golf tabela okumuyor diyorlar. Tabela okumayan arabayla benim işim olur diyorlar. Tek eksik bu işte sorun değil bana göre
Mesela arabayı şeritte tutma, öndeki arabaya göre mesafeyi ayarlama otomatik olarak, internet bağlantısı, uzaktan klimayı açmak gibi özellikler var mı golf’te
Yani kısaca Tesla juniperdeki özelliklerden hangilerinin golfte olmasını isterdiniz
Bağlantı ve klimayı uzaktan açma yok.

İhtiyacınıza göre belirlemelisiniz ne alacağınızı. Şuan ötv zammı sonrası Tesla parasıma alternatifler arttı. Kendiniz arabadan beklentinize göre karar vermelisiniz

Golf dört ve golf yedi kullandım. Memnunum aslında arabamdan çok ama artık biraz daha hızlı bir otomobil kullanayım istiyorum çünkü benimki dizel golf.
Bir de Online navigasyon ve şeritte tutma otomatik öndeki araçla mesafeyi algılama , kör nokta sensörü gibi özellikler olsun istiyorum

Golf dört ve golf yedi kullandım. Memnunum aslında arabamdan çok ama artık biraz daha hızlı bir otomobil kullanayım istiyorum çünkü benimki dizel golf.
Bir de Online navigasyon ve şeritte tutma otomatik öndeki araçla mesafeyi algılama , kör nokta sensörü gibi özellikler olsun istiyorum
Navigasyon hariç Style paket Golf de var. Navigasyonu da carplay/Android autodan halledersiniz sorun olmaz

Artısı çok fazla Tesla nın, en iyisi her güncellemede ekstra özellikler gelebiliyor.
4 Koltuk ısıtma, ön koltuklar soğutma
Matrix far
Elektrikli koltuk ve direksiyon
Elektrikli Bagaj
Navigasyon
360 kamera
gibi gibi.
Güç desen 218hp
Tesla kovalayın bence.

Alım işi çok zor ve uğraştırıcı Tesla da, akşam 18.00 gibi bilgisayar başına oturup kablolu internet ile sipariş vermeniz gerekiyor, belli başlı püf noktaları var, internette tarif eden videolar mevcut.

Özelliklere karşı değilim ama şu herseyi arabanın yapmasını bekleme işi çok trajikomik geliyor öndeki araca göre dursun kalksın vs bilmiyorum:) kullandığım araçta da mevcut ama ben tercih etmiyorum

teslanın her gün yeni bir sorun videosu düşüyor internete, golf bana daha sorunsuz geliyor

Geri