Golf 8 m5 direksiyon soyulmasi

İsim
Alp
Degerli arkadaslar merhabalar. Golf 8.5 8 aylık 13 bin km deki arabanin direksiyonu fotoğraftaki gibi soyulmuş. Servis garantiden değiştirir mi 20250817_135041.jpg

Direksiyonun garantiye girdiği durumlar var ama bariz kullanıcı hatası değilse sokarlar.

Yüzük değmesi sürtmesi değilse garantiye girer.

Degerli arkadaslar merhabalar. Golf 8.5 8 aylık 13 bin km deki arabanin direksiyonu fotoğraftaki gibi soyulmuş. Servis garantiden değiştirir mi 20250817_135041.jpg

Geçmiş olsun garanti kapsamında gösterin birşey yapmazlar muhtemelen bariz birşey sürtmüş oraya en kötü olmazsa zaten orjinal deri kaplatırsınız…

Ben kaplama yaptırdım. Deri kaplama hem ince hem deri hissiyatı. Dikişleri mavi çok şık duruyor

Arkadaşlar arabamı aldığımdan beridir bu tarz sorunların olma ihtimaline karşı yıkamaya neredeyse hiç vermedim. Tek sürücü benim ve ben de yüzük kullanmıyorum.

Diger ihtimal olan güneş sıcağı ihtimali ise şu nedenle mantıksız: direksiyonun güneşle en cok temas eden ust tarafi degil güneşe en az maruz kalan alt kesik kısmında bu deformasyon var.

Arkadaşlar arabamı aldığımdan beridir bu tarz sorunların olma ihtimaline karşı yıkamaya neredeyse hiç vermedim. Tek sürücü benim ve ben de yüzük kullanmıyorum.

Diger ihtimal olan güneş sıcağı ihtimali ise şu nedenle mantıksız: direksiyonun güneşle en cok temas eden ust tarafi degil güneşe en az maruz kalan alt kesik kısmında bu deformasyon var.
Kullanıcı olarak sebep olunan bir durum yok mademki.

O zaman hatalı( deri )parçasına denk geldiniz.

Başka açıklaması yok.

Farkinda olmadan inip binerken kot pantolon surtmesi olabilir

Mont fermuari olabilir

Kullanici hatasi derler garantiye sokacaklarini hiç zannetmiyorum

Benim aractada cok az var kot pantolon surtmesi kaynakli oluştu

Ne yüzükmüş be ???

Padişah Yıldırım bayazıtın icinde siyanür olan yüzüğü bu sanırım?

Siyanür akmış direksiyonun derisine hasar vermiş!

Yetkili servis bu duruma dönüp bakmaz kullanıcı hatası der gecer.

Farkinda olmadan inip binerken kot pantolon surtmesi olabilir

Mont fermuari olabilir

Kullanici hatasi derler garantiye sokacaklarini hiç zannetmiyorum

Benim aractada cok az var kot pantolon surtmesi kaynakli oluştu
Hocam yıllardır kot pantolon da giymem

Geri