Golf 7.5 highline kısa far sönük ve yetersiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aliissy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ali
Araç
Golf 7.5
Merhabalar, golf 7.5 highline aracımın kısa farları sönük ve hafif sarı yanıyor.başka araçlara baktığımda beyaz ve net olduğunu görüyorum.sizce çözümü nedir farlar ampül mu acaba ampulse hangi tip? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Merhaba

Maalesef led ampuller değişmiyor diye biliyorum ledleri degistirmek icin hic bir kapak yok

Cok sacma ama isallah yanlis biliyorumdur cunku benim aracta 7.5 highline

Merhaba

Maalesef led ampuller değişmiyor diye biliyorum ledleri degistirmek icin hic bir kapak yok

Cok sacma ama isallah yanlis biliyorumdur cunku benim aracta 7.5 highline
Doğru hocam değişmiyor. Geçen tamponu indirip farları sökünce fark ettik 😁

nasıl bir. yol izlediniz hocam
Toplayıp geri taktık hocam ledler değişmediği için. Mercek yada led bozulursa yeni far almak lazım. İçini açıp onarım yapmak ne kadar sağlıklı olur bilemedik.

Merhabalar, golf 7.5 highline aracımın kısa farları sönük ve hafif sarı yanıyor.başka araçlara baktığımda beyaz ve net olduğunu görüyorum.sizce çözümü nedir farlar ampül mu acaba ampulse hangi tip? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Aynı sorunu 1-2 haftadır yaşıyorum dikkatimi çekense arabayı yıkadıktan sonra 1-2 gün boyunca bu durumun yaşanmıyor olması, sizde de aynı mı ?

Aynı sorunu 1-2 haftadır yaşıyorum dikkatimi çekense arabayı yıkadıktan sonra 1-2 gün boyunca bu durumun yaşanmıyor olması, sizde de aynı mı ?
yok hocam öyle bisey farketmedim de benim farlar gece yolu pek göstermiyor nasıl düzelir anlamış değilim

Arabayı yıkadıktan sonrası yaşanıyor veya yaşanmıyorsa Led ballastı (far beyni) arızalı olma ihtimali yüksektir, farı değiştirmeye gerek kalmadan sadece far beynini değiştirmek sorunu çözer, ancak far beyni almadan önce sağlam bir beyin ile deneme yapmak gerekir.

Geri