Golf 1.2 tsi 110

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enes58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Enes
Araç
Golf
Selamunaleyküm 1.2 tsi 110 luk cam tavan manuel bi araç almayı düşünüyorum fiyatı (1035) , yağ yakma muhabbeti ve manuel olması konusunda kafam çok karışık diğer aklımdaki araçlar ceed dizel otomatik, 308 dizel otomatik, fikir verirseniz çok sevinirim .

Selamunaleyküm 1.2 tsi 110 luk cam tavan manuel bi araç almayı düşünüyorum fiyatı (1035) , yağ yakma muhabbeti ve manuel olması konusunda kafam çok karışık diğer aklımdaki araçlar ceed dizel otomatik, 308 dizel otomatik, fikir verirseniz çok sevinirim .
astra j çok temiz düşük km ve yüksek modelli alabilirsiniz 1.6cdti 136 beygir olan üzmez o paraya 1.6 tdi bluemotion highline golf 7 de alabilirsiniz yada kelepir golf 8 de alınabilir impression 1.0etsi olarak

Son düzenleme:
Hocam ben 1.2 tsi 110 hp 2016 model golf 7 kullanıyorum , benim bildiğim yağ yakma muhabbeti 105 hplerinde var, benim aracım 130000 km de ve yağ yakması yok

2 yıl kadar kullandım, 2015 modeldi, 12-13 bin km de bir yarım litre kadar ekleme yapmak durumunda kalabiliyordum, başka bir sorun yaşamadım. Benim aracım da manueldi, memnundum genel anlamda. Artık elektrikli kullanıyorum, manuel bakmak istemiyorum, bu sizin için sorun değilse alınır güzel araç. Güç isteğiniz nedir bilmiyorum, gücü de iyiydi ama şimdi almak istesem 1.4 ya da 1.5 tsi almak isterim, tabii ki bütçe meselesi bunlar da

Hocam çok bilgi vermemişsiniz ama normalde 1.2 manuel bir araç için bu fiyat çok fazla ama cam tavan olunca çok fark ediyor tabii. Ben 308 hakkında yorum yapayım kullanım şartlarınızı da yazmamışsınız ama 308in arka yaşam alanı kabul edilecek seviyede değil çok dar bilginiz olsun

110 beygirler yağ yakmıyor diye biliyorum ama imkanınız varsa otomatik alin derim ben dsg sorunlari yüzünden manuel aldim pisman oldum çok devirli bir arac hemen vites istiyor sakin kullanimda idare edilir ama hızlı kullanıcı manuelden sıkılır şahsen sakin kullanırken de virajı yokuşu kasisi derken sıkıcı olabiliyor

Hocam ben 1.2 tsi 110 hp 2016 model golf 7 kullanıyorum , benim bildiğim yağ yakma muhabbeti 105 hplerinde var, benim aracım 130000 km de ve yağ yakması yok
benim aracım da 105 lik bende de yağ eksiltme yok gayet memnunum aracım 110 binde

Geri