Golf 7 Geri görüş kamerası

İsim
kadir
Araç
Golf 7
Merhaba arkadaşlar aracım Golf 7 highline 2016 model aracıma geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Mevcut ünitem bunu destekliyor mu emin değilim. Biraz araştırdım internette ancak birçok yerde desteklenmediği yazıyor. Sizlerden de fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıya aracımın ünitesinin parça numarasını bırakıyorum.

WhatsApp Görsel 2025-08-09 saat 17.17.49_96aac04c.jpg

Merhaba arkadaşlar aracım Golf 7 highline 2016 model aracıma geri görüş kamerası taktırmak istiyorum. Mevcut ünitem bunu destekliyor mu emin değilim. Biraz araştırdım internette ancak birçok yerde desteklenmediği yazıyor. Sizlerden de fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıya aracımın ünitesinin parça numarasını bırakıyorum.

Merhaba, mevcut üniteniz desteklemez. Destekleyen bir ünite ile değişim yapmanız gerekmektedir.

Merhaba, mevcut üniteniz desteklemez. Destekleyen bir ünite ile değişim yapmanız gerekmektedir.
Ünite değişiminde Torpidodaki ünite ve ekran ile mi birlikte değişim yapmam gerekiyor. Yoksa sadece torpidodaki ünitenin değişimi yeterli oluyor mu ?

Ünite değişiminde Torpidodaki ünite ve ekran ile mi birlikte değişim yapmam gerekiyor. Yoksa sadece torpidodaki ünitenin değişimi yeterli oluyor mu ?
Sadece ünite değiştirerek carplay + sport ekran + geri görüş kamera desteği gibi avantajlara sahip olabilirsiniz. Dikkat etmeniz gerekenler; alacağınız cihazın crackli ve car playinin açılmış olması. Ünite temini için @HONEY ve @Oktay_b8_gte gibi üstadlarımız yardımcı olabilirler.

Unite degismi yeterlidir ama almışken güzel bir ürün alın kullanın derim kesinlikle full açık olsun ekran da araç içinde önemli bence görsel olarak
Dusunursen ünite ve ekran olarak senin araca uygun bütün cihazlar var
Ekran olarak da
6,5 ve 8 inch dugmeli
8 inch dugmeli tablet
Ve 9,2 inch tablet ekran olarak
0539 258 50 14

Ekli dosyalar

• IMG_2868.jpeg
    IMG_2868.jpeg
    239.2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1080.jpeg
    IMG_1080.jpeg
    394.5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1056.jpeg
    IMG_1056.jpeg
    353.3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0654.jpeg
    IMG_0654.jpeg
    267 KB · Görüntüleme: 11

@Oktay_b8_gte satıcı üyemiz güvenerek alışveriş yapabilirsiniz…

Geri