termostat arızasından motor ısısı 70 derecelerde kalıyormuş.Sadece termostat değişimi yapılamıyormuş ,bunun yanında devir daim pompasında değişmesi gerektiğini hem yetkili servis Hem de özel servis söyledi.Termostat ya da fan müşürü arızası olabilir.
Elit auto Utku Ustayi tavsiye ederim . Parcayi oradan tedarik edebilirsiniz.termostat arızasından motor ısısı 70 derecelerde kalıyormuş.Sadece termostat değişimi yapılamıyormuş ,bunun yanında devir daim pompasında değişmesi gerektiğini hem yetkili servis Hem de özel servis söyledi.
Yetkili servis sadece devirdaim entegre termoatatı 9500 tl civarına parça olarak verebileceklerini ,serviste takılımn ücretinin zubizu indirimi ile 15000 tl olacğıını söylediler.Alman malı geba devirdaim termostat setini 2900 tl ye buldum.Ünye Samsun arasında güvenilir bir ustaya taktırmak istiyorum.Usta tavsiyesi rica ediyorum.
Elit auto Utku Ustayi tavsiye ederim . Parcayi oradan tedarik edebilirsiniz
Bu araçta termostat ayrı değişmiyor bildiğim devirdaim komple değişiyorAraçta iki adet termostat var senin problemin üst kısımda olan ve söküp takması çok basit bence bir termostat al tak o kadar para vermeye değmez. Öyle dedikleri gibi termostat uymuyor olayı iç kısımda kalan motor bloğuna oturan termostat için geçerli onu değiştirmeye gerek yok. Altta termostatın olduğu yeri işaretledim o kısımdan takılacak