Merhabalar bir kaç gündür sağ kapıdan geldiğini düşündüğüm sesi sağ yolcu koltuğunun kemer takılan kırrmızı yuvadan geldiğini farkettim elle kontrol edilince asla bulamazsınız araç titrediğinde ses geliyor o içindeki kırmızı yuvası oynatınca da ses gelmiyor sadece üzerinden parmağınızı kendinize doğru az baskı ile kaydırdığınızda sesin ordan geldiğini anlıcaksınız. Çözümü kapıda arayan sesin sağ yolcu tarafından geliyor ya eminim diyen arkadaşlar için yazıyorum. Bende kesinlikle sağdan geliyor diye düşünüyordum bi arkadaşım yanımdaydı arnavut kaldırımlı bir yolda baksana ses nerden geliyor diye o direk orta konsola eğildi buralardan biyerden dedi inatla diyorum ki sağdan geliyor bu tarafa bakma yok dedi burda biyerde sonra buldu kemer yuvasındaki kırmızı mandaldan geliyor. Test ettik orayı tutunca gerçekten ses gelmiyor. Artık ses gelsede nerden geldiğini bildiğim için kafam rahat
bunun içi küçük ve bez bant için mesafe çok kısa buraya nasıl bi çare bulabiliriz? Daha önce yapan bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim.