1.5 etsı Kronik Sorunları

İsim
furkan
Araç
leon
Arkadaşlar merhabalar 2021 1.5 etsı leon araç aldım. Kilometrem 83 binde yeni yeni farkettiğim bi kaç sorunum var sizlere danışmak istedim.

İlk sorunum elektrikli motor devreye girip çıktığında gelen çıt çıt tarzı ince tiz bir ses önemli bir sorun mu değil mi öğrenmek istiyorum.

İkinci sorunum gaza biraz fazla basınca turbo kaynaklı olduğunu düşündüğün ufak hırıltı sesi aşırı bir ses gelmiyor sesi nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama rüzgarlı günlerde araca rüzgar geliyormuş gibi düşünebilirsiniz.

Üçüncü sorunum araçta özellikle sessiz yerlerde farkedilen sokak aralarındayken düşü hızlarda sol taraftan gaza basınca gelen takırtı sesi anlık ilk basışta geliyor sanki boşta bir parça sallanıyor gibi . Ustaya götürdüğümde araç durduğu yerde sallayıp gaza bastırdı bir sorun yok gayet sağlıklı deyip gönderdi ama hala o sesi alıyorum .

Son olarak bu alternatör sorunu yaşayanlar ekranda uyarı almadan önce bir belirti bir ses duyuyor mu ? Bunun dışında kaç binde hata vermeye başlıyor ne sürede sıkıntı çıkarıyor bunları öğrenmek istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Geri