Golf Multimedya Alt Klima Ayarlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eren02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Eren erinmez
Araç
Golf 8.5
multimedya ekranında koltuk ısıtma tuşlarının yan taraflarına klima ile ilgili olarak örnek veriyorum bir tarafa ac ve iç sirkülasyon diğer tarafa auto ve acmax koyuluyor bazen görüyorum koltuk ısıtmaların yan taraflarına 3 komut getirenler var bu özellik hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi??

Anlatmaya çalıştığım durumu görselle belirteyim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250726-230213_Chrome.jpg
    Screenshot_20250726-230213_Chrome.jpg
    68.9 KB · Görüntüleme: 61
Güncelleme yapanların 3 tane hocam. Yazmayanlarin 2 tane. Yazılım güncellemesi ile alakalı yani

Güncelleme yapanların 3 tane hocam. Yazmayanlarin 2 tane. Yazılım güncellemesi ile alakalı yani
1 hafta önce serviste ilk bakımı yaptırdım güncellemeden hiç bahsedilmedi hatta sordum güncelleme dediniz ses çıkmadı dedim bıyık altından güldü. Güncelleme bayilere geldimi

1 hafta önce serviste ilk bakımı yaptırdım güncellemeden hiç bahsedilmedi hatta sordum güncelleme dediniz ses çıkmadı dedim bıyık altından güldü. Güncelleme bayilere geldimi
Bı ara yapılıyordu sonra geri çekildiğini söylemişler, yok hatalı çıkmış cart curt. Her bayi bı yerinden sıkıyor bir şeyler

Bencede bayiler uğraşmıyorlar . Veya gerçekten geri çekilen güncelleme yerine yenisini bekliyorlar. Ben 1 ay önce güncelleme yaptım, eski sorunları yaşamadım daha . Tabi bu iş biraz zamanla belli olacak. 2 gün sonra bakıma gidecem tekrar soracağım.

Bilgi alırsanız buradan haber verinde bizde yakınımızdaki bayileri sıkıştıralım olmazsa

Bugün bakıma gittim hocam. Yeni bir güncelleme yok dediler. Tabi ben 1 ay önce güncelleme yapmıştım. Belki de yeni güncelleme odur.

Bugün bakıma gittim hocam. Yeni bir güncelleme yok dediler. Tabi ben 1 ay önce güncelleme yapmıştım. Belki de yeni güncelleme odur.
Peki güncelleme ile eskisine göre neler değişti mesela donma falan çok oluyordu bunlar düzeldimi?? Değişen hoşunuza giden neler?

Geri