- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Açıkcası yıllık 13-15bin km civarı yapıyorum.Çok km yapıyorsanız yapılabilir gibi, onun dışında şahsen o paraya yaptırmazdım herhalde. Tabi herkesin kendi tercihi ve bütçe meselesi. Araçlar artık elektronik deposu olduğu için yarın ne olacağının garantisi yok.
İyi niyet garantisi yazılı bir taahhüt içermediği için süresi yok. Sürekli bakımları vs yetkili serviste yaptırmaya devam ederseniz olası sorunlarda biraz indirim yapabiliyorlar.
Çok teşekkürler.3 senelik fiyat olsaydı kesinlikle yaptırın derdim ama 1 sene için bu para gereksiz. ben olsam yaptırmazdım hocam.
Teşekkür ederim.Hocam şahsen bende yaptırmam 1 yılı kapsayan ama o istenen mıktara 3 yıl yada 2 yıl ı kapsasa yaptırırdım
kesinlikle o paraya çok güzel retrofitler yaptırabilirsiniz.Çok teşekkürler.
O parayı bir kaç retrofite vermek daha mantıklı sanırım.
Evo platform ?Açıkcası yıllık 13-15bin km civarı yapıyorum.
Aracım evo platform olmadığı için çok da gerekli değil gibi ama yine de insan kararsız kalıyor.
Ne demek istediniz anlamadımEvo platform ?
Aracım evo platform olmadığı için demişsinNe demek istediniz anlamadım
Bütçe ve tercih meselesi tabi ama bende olsam yaptırmazdım ben 1 yıllık uzatma fiyatı olduğunu görünce şaşırdım bu ne fiyat böyleMerhabalar, yaklaşık 5 ay sonra aracımın garantisi bitecek. 1 yıl ek garanti yaptırmalı mıyım? Fiyatta açıkcası yüksek , kararsız kaldım.
İyi niyet garantisi tahmini ne kadar süreyi kapsıyor? (Her yetkili servis harfiyen uyuyorsa)
En uygun Psa grubundaBütçe ve tercih meselesi tabi ama bende olsam yaptırmazdım ben 1 yıllık uzatma fiyatı olduğunu görünce şaşırdım bu ne fiyat böyle![]()