Golf 8.5 Serbest sürüş modu ve 2 silindir modu ekranda yazmıyor. 2024 modelde yazıyordu.

İsim
ibrahim
Merhaba. 2024 model Golf e tsi de ayağımızı gazdan çektiğimizde ekranda serbest sürüş modu veya 2 silindir modu yazıyordu. 2025 model aldım. Bunda yazmıyor. Bilgisi olan varmı. Teşekkürler.

Araçlarda yapılan yeni güncelleme ile bu özellik kaldırıldı. Sizin araç 2025 olduğu için yeni yazılım ile gelmiş. Doğal olarak bu özelikler yok.

konudan bağımsız olacak ama 2024 etsi life kullanıyorum. Frene basarlen oluşan mıknatıslama benzeri durum olağan bir şey mi acaba fikriniz var mı? Küçük bir dokunmayla bile sanki fren pedalı daha büyük baskıyla frenlemeye çalışıyor. Başka araçlar da kullandım ancak yavaşlamak için freni ezme aralıklarını hissediyordum. Bazen ayağımı üzerine getirince bile fren pedalı çekerek frenleme yapıyor. Anlamadım açıkçası normal bir durum mu.

konudan bağımsız olacak ama 2024 etsi life kullanıyorum. Frene basarlen oluşan mıknatıslama benzeri durum olağan bir şey mi acaba fikriniz var mı? Küçük bir dokunmayla bile sanki fren pedalı daha büyük baskıyla frenlemeye çalışıyor. Başka araçlar da kullandım ancak yavaşlamak için freni ezme aralıklarını hissediyordum. Bazen ayağımı üzerine getirince bile fren pedalı çekerek frenleme yapıyor. Anlamadım açıkçası normal bir durum mu.
Etsi fren sistemi alıştığımız fren sistemleri gibi değil malesef ben 6. ayımdayım yeni yeni frene alıştım desem abartılı olmaz

Etsi fren sistemi alıştığımız fren sistemleri gibi değil malesef ben 6. ayımdayım yeni yeni frene alıştım desem abartılı olmaz
araç resmen fren yapmayacaksan ayağını getirme diyor. Yüksek hızda da gaza basmıyorken frenleme yapınca önce öne salıp sonra fren yapıyor benim gözlemlediğim. Çok ilginç geliyor, elektrikli araçların frenleme mekanizması da böyle garipmiş okuduğum kadarıyla.

Araçlarda yapılan yeni güncelleme ile bu özellik kaldırıldı. Sizin araç 2025 olduğu için yeni yazılım ile gelmiş. Doğal olarak bu özelikler yok.
Bu bilgi kimden geliyor
2025 model araçların act kapalı geldiği

Merhaba. 2024 model Golf e tsi de ayağımızı gazdan çektiğimizde ekranda serbest sürüş modu veya 2 silindir modu yazıyordu. 2025 model aldım. Bunda yazmıyor. Bilgisi olan varmı. Teşekkürler.
serbest sürüş modu klima açık iken çalışmıyor, bir çok kez denedim, gaz pedalından ayağımı çekiyordum neden motoru kapatmıyor ve devir göstergesi 1000 devirin altına düşmüyor diye merak ediyordum sonradan fark ettim ki klima açık. klimayı kapatın ve normal üfleme havalandırmada olsun muhtemelen ozaman serbest sürüş modu açık ibaresini göreceksiniz. eklediğim resimde klima kapalı sadece havalandırma çalışıyor iken alınmış görüntü

Ekli dosyalar

• 11111.png
    11111.png
    297 KB · Görüntüleme: 18
  • 22222222.png
    22222222.png
    300.3 KB · Görüntüleme: 18

Geri