Golf 8 1.0 eTSI Life Jant Önerisi

İsim
Buğra Çınar
Araç
Golf 8
Herkese merhabalar, Golf 8 Life aracımın fabrikasyon 16 inç jantlarını değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki model Siyah Arceo Roma 18 inç modeli. Fakat yorumları okuduğumda araca yay gerekeceğini söyleyenler falan var. Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Jant tavsiyelerine açığım, fabrikasyon jant takmayı düşünmüyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_4504.jpeg
    IMG_4504.jpeg
    344.6 KB · Görüntüleme: 23

-16/17 de yay gerekmez.
-18 ebatlarında yay şart . (Teknik olarakta, kozmetik açıdanda )
-Yay yerine daha ucuz veya pahalı alternatiflerde var (yay presletmek veya coilower seti)
-jant modeli hakkında yorum yapmayacağım ama siyah renkli jant sadece vitrinde güzel görünür. Araç üzerinde hiç beğenmiyorum, (detay göstermiyor, çabuk kirleniyor, olduğundan küçük gözüküyor, uzaktan tam bir tnk ilüzyonu yaratıyor)
-aracı gösteren jant tır, (golf 8 de değişmesi gereken ilk parçadır) benden bu kadar 😀

Herkese merhabalar, Golf 8 Life aracımın fabrikasyon 16 inç jantlarını değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki model Siyah Arceo Roma 18 inç modeli. Fakat yorumları okuduğumda araca yay gerekeceğini söyleyenler falan var. Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Jant tavsiyelerine açığım, fabrikasyon jant takmayı düşünmüyorum.

orjinal ikinci el 17” 18” jant fiyatları gayet uygun üç beş fazla verip ya orjinal alınmalı yada OZ gibi marka ürünler olmalı…
fiyat araştırmadan karar verme buraya yaz en azından karşılaştırıp doğru yolda ilerlersin…

Yorumlarınız için teşekkürler, sizler 17 mi 18 mi önerirsiniz peki? Aklınızda bu renge yakışacağını düşündüğünüz jant varsa önerilere açığım.

@bugrac1nar
Değişim sadece jant lastik ile kalacaksa 17 inç,
Sonrasında bady kit, kaplama vs olacak ise ikinci iş çıkmasın diye 18 tavsiye ederim. (Şuanki jant rengi gayet uyumlu görünüyor)

Geri