Golf 7 sağ yan ayna motor problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Efhe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Efe
Merhaba. Geçen hafta 2015 1.2 tsi comfortline sürüş paket 110 luk golf aldım eşime. katlanır ayna mevcut orjinal olduğunu düşünüyorum çünkü geri vitese alınca ayna kendini aşağı konuma alıyor. Sorun şu ki aynayı istediğim yönlere alamıyorum. bunu bir kere ayna eski konumuna gelemeyince farkettim. sol ve yukarı konuma geçirmek için önce başka yönlere çevirmem gerekiyor. Şimdi ne yapmam lazım hangi parçada sorun vardır başına gelen varmıdır? aynayı ayarlarını resetlesem işe yarar mı? eski iki sahibide bayan araç 10yıldır bayanlar tarafından kullanılıyor...

Aynı problem 2021 Golf etsi aracımda yaşandı. Servise götürdüm, resetlediler ayna ayarlarını ve sonrasında arabayı çalıştırdılar, geri vitese taktılar, ayna aşağıya indi (bende yukarıya dönüyordu gitmeden önce:) sonra bir kaç kez aynı işlemi tekrar ettiler, düzeldi. Ancak şunu görüyorum ki 2015 Golf'te olan bir problemin aynısı 2021'de de oluyorsa pes diyorum ki oluyor! Eski shipleriyle alakası yok konunun kardeş, benim arabanın da eski sahibi erkek doktordu, Golf'te kronik problemlerden biri işte.

Upvote 0
:) bu bir tahmindi tabiki. Teşekkür ederim. serviste resetleme yok dedi servisdekiler. ben bir öğreneyim.

Upvote 0

Geri