Merhabalar 2020 1.5 tsı aracım var klima açtığımda soğuk hava torpidoya gelmiyor normal soğumamış havayı üflüyor nedeni nedir?
Sadece orası değil başka bir ızgaraya da ılık üflüyor olabilir mi?Merhabalar 2020 1.5 tsı aracım var klima açtığımda soğuk hava torpidoya gelmiyor normal soğumamış havayı üflüyor nedeni nedir?
Yok yuvarlak bişey var çeviriyon açılıyor işte hava geliyor ama soğuk değil bide az geliyor gibiTorpido içinde soğuk hava sürgülü kapağı olması gerekiyor. Kapalı kalmış olmasın?
Burdaki mevzu benimle aynı değil ya benim bütün hepsi çalışıyor sadece torpido soğutmaya yeteri kadar soğuk gelmiuorSadece orası değil başka bir ızgaraya da ılık üflüyor olabilir mi?
Örneğin sağ ızgaralar.
Eğer öyleyse şu çok rastlanılan klima yönlendirme dişlisi olabilir sorun.
Merhaba
Geçen yıl bu zamanlar klima yönlendirme ayarının çalışmadığını ve hangi konuma alırsam alayım camda takılı kaldığını fark ettim.
Kayseri VW servisi ile görüştüğümde aracın ön göğsün tamamen söküleceğini, sorunun bulunacağını ve parça siparişi verileceğini, bu esnada aracın en az 3-5 gün serviste kalacağını söylediler. O kadar zamanım olmadığı için ve Elazığ gittiğimde aracı birkaç gün servise bırakacak zamanı bulabileceğim için yazı bekledim.
Bu arada da kimle görüşsem "ön göğsü söktürme tekrar eski halinde kalması çok zor" dediler.
Elazığ serviste ön göğsü sökmeden arıza...
- SB1907_23
- Cevaplar: 84
- Forum: Golf 7 - Sorunlar ve Çözümleri
Bu konuda bayağı detaylı konuşulmuş ve görseller paylaşılmıştı.