🛑 Markamız Michelin Yazlık mı Dört Mevsim mi Model Önerisi

Sizce yazlık mı dört mevsim mi

• Michelin Primacy 5 225/45R17 94W XL

Kullanılan: 9 100.0%
  • Michelin CrossClimate 3 225/45R17 94Y XL

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Yakında…
Merhaba arkadaşlar,
lastikleri değiştireceğim yazlık mı dört mevsim mi karar veremedim,
bu iki ürün den kullanan var ise yorumlar benim için faydalı olacaktır…

IMG_1266.jpeg
IMG_1270.jpeg

2016-2017 yıllarında Golf Mk6'da CrossClimate kullanmıştım.
Sıcakta yol tutmuyordu, içine çok taş alıyordu ve yağmurlu havada deseninden ötürü arabanın tavanı hariç her yerini çamur yapıyordu.
Son serisi nasıldır bilmem ama kullandığım lastik rezalet bir lastikti. Genel olarak kışlığa daha yakındı diyebilirim, yazın performansı çok düşük.

Bana kalırsa bir lastik her şeyden azar azar sunmaktansa yazın veya kışın görevini tam yapmalı, dört mevsim lastiği tamamen para tuzağı olarak görüyorum.

2016-2017 yıllarında Golf Mk6'da CrossClimate kullanmıştım.
Sıcakta yol tutmuyordu, içine çok taş alıyordu ve yağmurlu havada deseninden ötürü arabanın tavanı hariç her yerini çamur yapıyordu.
Son serisi nasıldır bilmem ama kullandığım lastik rezalet bir lastikti. Genel olarak kışlığa daha yakındı diyebilirim, yazın performansı çok düşük.

Bana kalırsa bir lastik her şeyden azar azar sunmaktansa yazın veya kışın görevini tam yapmalı, dört mevsim lastiği tamamen para tuzağı olarak görüyorum.

Bende öyle düşünüyorum aslında dün bir range de pirelli zero scorpion all season vardı na sordum dört mevsim çok memnundu…

deseni kışlık lastik gibi…
IMG_1271.jpeg

4 mevsim lastikler yıl geneli serin ve yağışlı, arada ılık, çok yüksek sıcaklıklar olmayan yerler için uygun gibi geliyor bana. Kışın çalışabilmesi için aşırı yumuşak hamurlu olduğundan, sıcaklıkların her sene arttığı ülkemizde kullanımının hiç uygun olmadığını düşünüyorum. Babamın aracında kullanmıştık 3 sene civarı. 2. ve 3. sene çok vasat bir hissiyat veriyordu yazın. Lastik havası aşırı düşük yoldan kopacakmış gibi kadar yumuşak bir hissiyat ve aşırı ses vardı. Ve yumuşak olduğu için de aşırı çabuk aşınmıştı.

Hocam yazlık alın 4 mevsim olan aracınızda ses e yol acar aracınız golf yere yakın araç ama bir suv araç olsaydı 4 mevsım alın derdım şahsen bende 4 mevsim lastik pismanlık oldu

Daha önceki aracımda crossclimate 2 almıştım.
Yazın performansı kötüydü. 1.0 araba biraz gaza yüklenince sarıyordu. Yazlık candır gerisi heyecan 😀

Nexen lastikleri çok kötü.

Yazlık en iyisi. 4 mevsim işini iyi yaptığı tek bı durum yok

205/55/16 ölçüsüyle jettada kullanma fırsatım oldu. araç arkadaşımın aracı. yol tutuşu çok zayıf,sesli karda ve yağmurda performansı yeterli değil.

crossclimate 4 idi lastikler daha piyasaya ilk sürüldüğünde aldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri