Golf 8.5 life ön konsol koltuk döşeme materyal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jarvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Buğra
Araç
Golf 2024
herkese selamlar, golf 8.5 life araç için temizlik ürünlerini inceliyorum. Kitapçığı detaylı inceledim ama cevap bulamadım. Ön konsol materyali suni deri mi yoksa başka bir materyal mi anlayamadım. Ayrıca koltuklar bana süet gibi geldi ama ondan da emin değilim. Ön konsol için auto glym interior shampoo ile leather cleaner arasında kararsız kaldım. Koltuklar için ise hiç fikrim yok. Doğru temizlik malzemesi seçmeye çalışıyorum. Bilgisi olan var mıdır. Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba iç plastikler ve torpido için ph nötr APC (all purpose cleaner) kullanın. ben chemical guys nonsense kullanıyorum autoglym interior shampoo da en az chemical guys kadar kalitelidir.

direksiyon için nasiol leather cleaner veya chemical guys leather cleaner öneririm ayrıca nonsense de aynı görevi görüyor

kendi aracım 2015 highline golf klasik döşeme yanlar kumaş ortalar alcantara. würth aktif clean döşeme temizleyici kullanıyorum köpük şeklinde sıkılıyor deri fırçası ile fırçalayıp nemli bezle siliyorum sonra kuru bezle bi kere daha geçiyorum üstünden.

cam temizliğinde meguiars glass cleaner kullanıyorum

Merhaba iç plastikler ve torpido için ph nötr APC (all purpose cleaner) kullanın. ben chemical guys nonsense kullanıyorum autoglym interior shampoo da en az chemical guys kadar kalitelidir.

direksiyon için nasiol leather cleaner veya chemical guys leather cleaner öneririm ayrıca nonsense de aynı görevi görüyor

kendi aracım 2015 highline golf klasik döşeme yanlar kumaş ortalar alcantara. würth aktif clean döşeme temizleyici kullanıyorum köpük şeklinde sıkılıyor deri fırçası ile fırçalayıp nemli bezle siliyorum sonra kuru bezle bi kere daha geçiyorum üstünden.

cam temizliğinde meguiars glass cleaner kullanıyorum
Kapı eşiği gibi plastikler için sonax interior cleaber kullanıyorum hocam pH nötr diye bitince chemical guys bakacağım.

2015 golf iç mekanı hiç tecrübe edemedim maalesef 2024 ile aynı malzeme midir. Beyaz leke bırakırım diye tedirgin oluyorum malzeme konusunda.
Bu temizlik işi de zor iş her bölgenin ayrı özen istiyor anlaşılan

Kapı eşiği gibi plastikler için sonax interior cleaber kullanıyorum hocam pH nötr diye bitince chemical guys bakacağım.

2015 golf iç mekanı hiç tecrübe edemedim maalesef 2024 ile aynı malzeme midir. Beyaz leke bırakırım diye tedirgin oluyorum malzeme konusunda.
Bu temizlik işi de zor iş her bölgenin ayrı özen istiyor anlaşılana
ayrıyetten koch chemie gs kullanıyorum 1/30 oranında sulandırdım kapı altları kapı içinde bulunan kumaş kısımlarda paspas temizliğinde kapı eşiklerinde kullanıyorum

2015 golfte yumuşak plastikler ve deriler var

bir keresinde koltukları deterjan ile yıkayıp makine ile çektirdim plastiklere deterjan geldiği için beyaz beyaz lekeler bırakmıştı meguiarsın en güçlü apcsi ile defalarca temizlememe rağmen çıkmadı. chemical guys nonsense ile çok rahat bi şekilde o beyaz lekeleri çıkarmıştım gerçekten kaliteli bir apc.

iç kısım bu şekilde;

IMG_4569.JPEG

Geri