Golf 5 için Motul önerir misiniz?

İsim
Halit
Araç
Golf mk5
Merhabalar aracım 2006 model 1.6 fsi benzinli. 128 bine geldim sayılır bugüne kadar hep Castrol yağ kullanılmış ben ilk defa bakıma giricem ve güvendiğim bi yer var sürekli motul kullanıyo. Castrol ünde çok sahtesi olduğunu söylüyor. Motul 5-30 önerir misiniz? Teşekkürler.

Merhabalar aracım 2006 model 1.6 fsi benzinli. 128 bine geldim sayılır bugüne kadar hep Castrol yağ kullanılmış ben ilk defa bakıma giricem ve güvendiğim bi yer var sürekli motul kullanıyo. Castrol ünde çok sahtesi olduğunu söylüyor. Motul 5-30 önerir misiniz? Teşekkürler.
Motul ve Liqui Moly iyidir.

O zaman motul koydurcam teşekkürler. Fiyat olarak 5 bin lira istendi. 4 litre Motul yağ filtresi Man hava ve polen filtresi işçikle beraber.

Bu arada antfirizide değiştirmek istediğimi söyledim ama radyatör değişince komple değiştiklerini söyledi yinede gidince baktırıcam.

Eski Aracımda (Toyota) Liqui Moly Kullanıyordum. Motorun Sesinin dahi Değiştiğini Fark Ediyordum.Filtreleri Değiştirmeyi ihmal Etmeyin.

Ne güzel özel servismiş, motul yağ ve mann filtre kullanıyor. Sakın bırakmayın bu servisi.

Araç şase numarasından bakıyorum fabrikada araca ne koymuşlarsa aynısı kullanıyorum diyo bazı yerlere göre biraz pahalı kalıyo bazı şeyler ama sorunsuz olsunda bin lira iki bin lira fazla olsun.

Geri