Park halinde çizik

İsim
volkan
Arkadaşlar merhaba,

Evin ikinci aracı olarak ds4 araca sahibim.Sitede park halindeki aracımın yanına gittiğimde bu halde buldum.Güvenlik kameralarını inceledim fakat birşey bulamadım.Sanırım dışarıda park ettiğim bir yerde oldu.

Bu çizikte nasıl bir onarıma gitmeliyim yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi günler dilerim :)
20250702_063439.jpg

Geçmiş olsun, kötü insan çok, bizimde aracımızı kasten çiziyolar arada sırada, tırnak girmeyecek şekilde ise basit bir polisaj ile gider, tırnak çizik içine giriyor ise çelik rötüş yapılması gerek, bir boyacının yapmasında fayda var veya bir detailing merkezinin.

Benim de sol arka tampon boyası atmış geçen gün.

Küçük bi kısım ama biri dönerken falan sürmüş muhtemelen. Kendim orayı sürtmem mümkün değil.

Hayır madem sürttün haber versene hem. Bizim millet zekasal olarak geri. Ara kardeşim sürttüm boyan kalktı de.

Ben sanayiden boya aldım boyasini fazla sürüp zımpara yaptım. Bı kat daha atıp zımpara attım çok sırıtmiyor

Geçmiş olsun, kötü insan çok, bizimde aracımızı kasten çiziyolar arada sırada, tırnak girmeyecek şekilde ise basit bir polisaj ile gider, tırnak çizik içine giriyor ise çelik rötüş yapılması gerek, bir boyacının yapmasında fayda var veya bir detailing merkezinin.
Tamponun bir kısmı geçebilir ama çamurluktaki çiziklere tırnak giriyor.Antalyada iyi çelik rötuş yapan bir yer bulup gideceğim.Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,

Evin ikinci aracı olarak ds4 araca sahibim.Sitede park halindeki aracımın yanına gittiğimde bu halde buldum.Güvenlik kameralarını inceledim fakat birşey bulamadım.Sanırım dışarıda park ettiğim bir yerde oldu.

Bu çizikte nasıl bir onarıma gitmeliyim yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi günler dilerim :)
20250702_063439.jpg
Geçmişler olsun. Fesat insanlara ayar oluyorum.

Geçmiş olsun. Geçen gece yıkamaya gittim aracı yıkadım şirket aracı golf 6 grafit mavi
Sabah bi baktım aracın heryeri çizik aklınıza neresi gelirse hangi dağ ayısı koyduysa fırçanin içine küçük küçük metal telaşı yapıştırmış araç mahvoldu umarım pasta cila ile gecer

Geçmiş olsun. Geçen gece yıkamaya gittim aracı yıkadım şirket aracı golf 6 grafit mavi
Sabah bi baktım aracın heryeri çizik aklınıza neresi gelirse hangi dağ ayısı koyduysa fırçanin içine küçük küçük metal telaşı yapıştırmış araç mahvoldu umarım pasta cila ile gecer
Petroldeki fırçaları asla kullanmayın arabada bezim her zaman durur.

Geri