Cam çiziği

İsim
Salih Göğebakan
Araç
Golf 7,5
Merhaba golf 7 aracımın sağ ön camında 15-20 cm uzunluğunda bir çizik var. Bunu gidermek için tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bir yandan da sitem edeceğim haklı mıyım bilmiyorum ama İzmir’de bir firmadan 1 çizik giderme için korkunç ötesi olduğunu düşündüğüm bir fiyat aldım. Yani bizim düşmana ihtiyacımız yok biz bize yeteriz diye düşünüyorum şu fiyatlardan sonra.

Ekli dosyalar

• IMG_2843.png
    IMG_2843.png
    103.9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2744.jpeg
    IMG_2744.jpeg
    281.3 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba golf 7 aracımın sağ ön camında 15-20 cm uzunluğunda bir çizik var. Bunu gidermek için tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bir yandan da sitem edeceğim haklı mıyım bilmiyorum ama İzmir’de bir firmadan 1 çizik giderme için korkunç ötesi olduğunu düşündüğüm bir fiyat aldım. Yani bizim düşmana ihtiyacımız yok biz bize yeteriz diye düşünüyorum şu fiyatlardan sonra.

Geçmiş olsun cam değişimi min 15k civarı şuan tamire 4k verilir mi yani verilir…

geçen arçelikten eve servis çağırdığım arıza tespit etme ücreti 600₺ dedi yani şu zamanda ucuz bir şey yok…

yada aracı servise çek kaskon var ise tabiki görüşümü engelliyor değişim talep ediyorum kaskoda diyerek dosya açtır… kasko değişim yapmasa bile tamir ettirebilir…

Upvote 0

Geri