Dumanerkan06
Yeni Üye
Merhabalar, golf 6 1.6 tdi 2012 model comfortline aracım için sunroof yaptırılabilir mi? Orijinal gibi olur mu? Yaptıran çevresinden tecrübesi olan önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden 

Teşekkür ederim bana da o mantıklı geliyor yine de araştırmak çevredekilerin fikrini merak etmiştimAracının durumunu bilmiyorum ama sanki ben olsam o riske girmeyip bütçemin durumuna göre satıp sunrooflusunu alırdım. Ama şöyle birşeyde denk geldi arkadaşım 2000 model bir bmv almıştı araç hatasiz boyasizdi sunrroflu tavan takmak için tavan değiştirilmişti.
Teşekkür ederim golf 7 veya 8e geçersem bunu da dikkate alarak almayı düşünüyorumhocam benim bildiğim sunrooflu araçların direkleri fabrikadan güçlendirilmiş olarak çıkıyor ayrıca sunroof giderleri gibi farklılıklar var.
cam tavansız golf kullanan biri olarak söylüyorum satıp cam tavanlısını almak çok daha uyguna gelecektir.
Teşekkür ederim hiç bulaşmamak mantıklı gibiHocam sunroof orijinalde bile bir sürü sıkıntı çıkarabiliyor.Sonradan açmak sıkıntılı iş tavan sacını kesip sunroofu tak geç basit gibi geliyor ama sonrada açtırıp sıkıntı yaşamayan gormedim hiç.