Vw golf 2023 1.0 etsi style donanımlar

doktorbey34

Yeni Üye
İsim
yusuf enes
Araç
VW GOLF 1.0 eTsi Style 2023
Merhabalar dün 2023 model 1.0 e tsi style paket golf aldım araçta adaptif sürüş şerit takip vs yok mu sadece hız sabitleme ve limitör var
ayrıca ani arka fren durdurma var onu gördüm ön için de çarpışma önleyicisi varmıdır standart donanımda bulunan özellikler nelerdir
23 model araç

teşekkür ederim ayrıca car play 2023 model araçta carplayin kablolu olmasa sizce de saçma değil mi
bütçemi zorlayarak almıştım güzel araç fakat teknolojik olarak eksik gibi geldi bana

Satın almadan önce keşke biraz inceleseydiniz bazı dökümanları.

2024 Golf 8.5 ta istediğiniz teknolojinin hepsi mevcut.

teşekkür ederim ayrıca car play 2023 model araçta carplayin kablolu olmasa sizce de saçma değil mi
bütçemi zorlayarak almıştım güzel araç fakat teknolojik olarak eksik gibi geldi bana
Golf 8.5 impression da bile android auto / carplay kablosuz.

Travel assist ve adaptif sürüş Golf 8.5 life da var.

Yani sizin için önceliklerse Life paket 8.5 a geçebilirsiniz. 1.5 motora da geçmiş olursunuz hem. Parası da şuanki arabanızla aynıdır az çok

bir şey daha danışmak istiyorum aracı ilk çalıştırken direk fren + start stop mu yapmak daha iyi yoksa önce bir kez start stop a basıp yarım kontak gibi sonra tekrar fren + start stopa basmak mı

Golf 8.5 impression da bile android auto / carplay kablosuz.

Travel assist ve adaptif sürüş Golf 8.5 life da var.

Yani sizin için önceliklerse Life paket 8.5 a geçebilirsiniz. 1.5 motora da geçmiş olursunuz hem. Parası da şuanki arabanızla aynıdır az çok
8.5 dediğiniz hangi yıl 2024 model life bazı araçlar bakmıştım onlar da da bu özellikler yoktu

bir şey daha danışmak istiyorum aracı ilk çalıştırken direk fren + start stop mu yapmak daha iyi yoksa önce bir kez start stop a basıp yarım kontak gibi sonra tekrar fren + start stopa basmak mı
Önce yarım kontak yaparak daha sonra çalıştırın.

Geri