Haziran ayında en çok satan otomobiller belli oldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oswinaldo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkswagen kalitesini düşürmeye devam ediyor. golf 6 dan 7 ye geçtiklerinde bağımsız süspansiyonu kaldırdılar. (1.4 tsi larda var sadece)
7 den 8 e geçtiler yazılım, parça kalitesini düşürdüler. en son 8.5 a geçtiler bu seferde motor gücünü kıstılar. sırada ne var merak ediyorum arka camları manuel golf görür müyüz acaba?

(forumda daha önce arka camları manuel golf 7 videosu paylaşmıştım bilenler bilir :) )
iskandinav ülkelerine satılan golflerde klima opsiyoneldi onlardan bile türkiye ye satılan araçlar oldu talep o kadar fazlaydı ki milletin gözü klimayı görmüyordu.yeter ki golf olsun

Bu liste gosteriyor ki psikolojik sınır 2 milyon.
Volsvagen acik ve net soyluyorum batmaya dogru gidiyor. Ben zam yaparim satarim yok artik. Tamam otv var ama fiyatlarda bunun disinda 400 500 bin fazlalik var . Eskisi gibi degil artik .
bu ay en çok satan markadan bahsediyorsunuz değil mi?

bu ay en çok satan markadan bahsediyorsunuz değil mi?
Ülkemizdeki Ocak-Haziran son üç sene istatistiklerinde sürekli satışını artırmış VW. Araç fiyatlarını rakiplerine göre pahalı tutmasına rağmen hem de. Dünyada da elektrikli araç pazarında çok geride olmalarına rağmen totalde ikinci sıradalar. Golf Avrupa'da en çok satan araçların başında, Almanya'da açık ara birinci. Bizim ülkedeki VW ile olan ilişkimiz kedi / ciğer ilişkisine benziyor kendimiz alamayınca VW batacak sanıyoruz.

https://www.best-selling-cars.com/germany/2025-germany-most-common-car-models-on-german-roads/

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-07-03 saat 10.10.26_f4a4eadb.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-07-03 saat 10.10.26_f4a4eadb.jpg
    353.2 KB · Görüntüleme: 8
Ülkemizdeki Ocak-Haziran son üç sene istatistiklerinde sürekli satışını artırmış VW. Araç fiyatlarını rakiplerine göre pahalı tutmasına rağmen hem de. Dünyada da elektrikli araç pazarında çok geride olmalarına rağmen totalde ikinci sıradalar. Golf Avrupa'da en çok satan araçların başında, Almanya'da açık ara birinci. Bizim ülkedeki VW ile olan ilişkimiz kedi / ciğer ilişkisine benziyor kendimiz alamayınca VW batacak sanıyoruz.

https://www.best-selling-cars.com/germany/2025-germany-most-common-car-models-on-german-roads/
yükselen trend içinde demek ki başarı var ama ben fiyat folitikasını doğru bulmuyorum ambiyans aydınlatma katlanır ayna ile bu kadar fark olmamalı

Geri