Golf 1.2 Tsi Bakım

barisyigen

Üye
İsim
Barış
Araç
Golf 7 1.4Tsi
Herkese selamlar aracımın bakımını sanayiye götürüp işçilik vermek istemiyorum. Mekanik işlere elim yatkındır.
2015 1.2 TSİ 105 hp aracıma ne yağ koymalıyım aracımda yağ eksiltme durumu yok araç 88.000 km'de
yardımlarınızı bekliyorum

Herkese selamlar aracımın bakımını sanayiye götürüp işçilik vermek istemiyorum. Mekanik işlere elim yatkındır.
2015 1.2 TSİ 105 hp aracıma ne yağ koymalıyım aracımda yağ eksiltme durumu yok araç 88.000 km'de
yardımlarınızı bekliyorum
arabayı kaldırabileceğin bir düzenek varsa yağ değişimi kolay yapabilirsin yağ değişimi için arabayı life alıp kaldırman sağlıklı olur daha rahat hareket edersin.
filtelern değişimi de çok zor değil bir kaç video izledin mi yaparsın.buji değişimi de yapılabilir.gerisi sana ve elindeki ekipmana bağlı

Buji, yağ bakımı, v kayışı değiştirmen iyi olacaktır. Yağ; Castrol edge 5w30 LL, Filtre; Mann, Buji; NGK, V kayışı; Continental

Son düzenleme:
3 yıldır 1.2 tsi 2015 dsg araca biniyorum her yağ bakımında shell 5-30 yağ kullandım çok memnunum

Ben de 1.2 tsi için 3 sene shell 3 sene mobil1 esp kullandım ikisinde de hiç yağ eksiltmedi diyebilirim. Filtre mann ya da mahle kullandım öneririm ama trendyol gibi yerlerden alma bence.

Geri