U Uhtrex Katılım 27 Haz 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Konum İzmir İsim Emir Alpay Araç Golf MK5 1.6 FSİ 27 Haz 2025 #1 İyi Akşamlar, Golf 5 1.6 FSİ 211.000KM Aracım İçin Yağ Bakımı Geldi. Önceden Castrol Kullanıyordum, Arkadaşın tavsiyesi üzerine Liqui Moly Kullanıcam. Fakat Hangisini Alacağımı Bilmiyorum.
İyi Akşamlar, Golf 5 1.6 FSİ 211.000KM Aracım İçin Yağ Bakımı Geldi. Önceden Castrol Kullanıyordum, Arkadaşın tavsiyesi üzerine Liqui Moly Kullanıcam. Fakat Hangisini Alacağımı Bilmiyorum.
forzaGilles Moderatör Katılım 26 Kas 2015 Mesajlar 6,650 Tepkime puanı 9,542 Konum İstanbul İsim Ali Araç Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic 27 Haz 2025 #2 Uhtrex dedi: İyi Akşamlar, Golf 5 1.6 FSİ 211.000KM Aracım İçin Yağ Bakımı Geldi. Önceden Castrol Kullanıyordum, Arkadaşın tavsiyesi üzerine Liqui Moly Kullanıcam. Fakat Hangisini Alacağımı Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Uyumlu olan yağ; Liqui Moly Top Tec 4200 LongLife III 5W-30 Aracın yağ kapasitesi: 3,5 Litre Motor yağı ve filtreleri mutlaka güvenilir yerlerden alınız piyasada çok fazla sahte ürün mevcut, İlk mesajınız olduğu için kendinizi tanıtırsanız sizi tanımış oluruz.
Uhtrex dedi: İyi Akşamlar, Golf 5 1.6 FSİ 211.000KM Aracım İçin Yağ Bakımı Geldi. Önceden Castrol Kullanıyordum, Arkadaşın tavsiyesi üzerine Liqui Moly Kullanıcam. Fakat Hangisini Alacağımı Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Uyumlu olan yağ; Liqui Moly Top Tec 4200 LongLife III 5W-30 Aracın yağ kapasitesi: 3,5 Litre Motor yağı ve filtreleri mutlaka güvenilir yerlerden alınız piyasada çok fazla sahte ürün mevcut, İlk mesajınız olduğu için kendinizi tanıtırsanız sizi tanımış oluruz.