Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımın anlık ve ortalama yakıt verileri her zamanki gibi, fakat. En son depo fulledim 100km yapmadım bile yakıt göstergesi neredeyse yarıya indi, bu neden olabilir? Uxun yola çıkacağım böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Yakıt aldığınız yer köpük doldurmuş olabilir değiştirmeniz de fayda var, Memleketim Nevşehire izinlerde gelirken Aksarayda depoyu doldururum hep, uzun süredir çok gerekmedikçe Nevşehirden yakıt almıyorum, golf varken en son oradan aldığım yakıt sonrası yüksek basınç pompası arızası vermişti, Nevşehirde gerçek manada bir yakıt sorunu olduğunu düşünüyorum, yakıt alınacak yer tavsiyelerine açığım Nevşehirde
Yakıt aldığınız yer köpük doldurmuş olabilir değiştirmeniz de fayda var, Memleketim Nevşehire izinlerde gelirken Aksarayda depoyu doldururum hep, uzun süredir çok gerekmedikçe Nevşehirden yakıt almıyorum, golf varken en son oradan aldığım yakıt sonrası yüksek basınç pompası arızası vermişti, Nevşehirde gerçek manada bir yakıt sorunu olduğunu düşünüyorum, yakıt alınacak yer tavsiyelerine açığım Nevşehirde
Bende Nevşehir'de yaşıyorum, genelde her zaman çevre yolundaki Shell'den alıyorum. Şimdiye kadar hiç bu sorunu yaşamamıştım, ama tabi Shell'de olsa satıcı önemmli, onlardan kaynaklıda olabilir tabi