Golf 7 Korna basma sorunu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese keyifli forumlar dilerim. daha önce bu konuyu facebook grubunda açtığımda bir çok insanın bu konudan müzdarip olduğunu fark ettim.

golf 7 2015 model aracımın kornası sert basmazsam çalmıyor direksiyon düz değilken bazen ne kadar sert basarsam basayım çalmıyor.

örneğin tanıdık birini gördüm kornaya bi kere basıp kısa selam vermek istiyorum ama yapamıyorum sert basmam gerekiyor bazen uzun çalıyor küfür etmiş gibi oluyorum :)

malum trafikte korna ile anlaşan bi milletiz o yüzden bana zor geliyor. aracımın direksiyon airbagini önceki sahibi serviste geri çağırma sebebi ile değiştirmiş ondan olabilir mi?

(kornaya direksiyonun ortasından değil sağda ve solda bulunan korna simgelerinin üstünden basıyorum)

Golf 7 kornası bence de sert.
Ben de sizin gibi rahat kullanamıyordum.
En sağdan güçlü vurunca kısa çalmayı başarabiliyordum ancak her zaman değil.

Kornayı söktürüp içindeki yaylara soğuk press yaptılabilir mi acaba. :P

Kablo vb engelleme durumu var mıdır, düşük ihtimal...

Dolmuşçular gibi çift tıklamalı mouse bağlatmalı, dütdüt dütdüt hevesimizi ala ala gezmeli :)

Uzun çalma olayı sağ ve soldan basışlarda oluyor genellikle, ben direksiyonun alt kısmında Airbag yazısının altına basıyorum o şekilde hem daha kolay basılıyor hem de kısa korna oluyor.

Golf 7 kornası bence de sert.
Ben de sizin gibi rahat kullanamıyordum.
En sağdan güçlü vurunca kısa çalmayı başarabiliyordum ancak her zaman değil.

Kornayı söktürüp içindeki yaylara soğuk press yaptılabilir mi acaba. :P

Kablo vb engelleme durumu var mıdır, düşük ihtimal...

Dolmuşçular gibi çift tıklamalı mouse bağlatmalı, dütdüt dütdüt hevesimizi ala ala gezmeli :)
:D :D :D :D Valla en son öyle yapıcam galiba

Uzun çalma olayı sağ ve soldan basışlarda oluyor genellikle, ben direksiyonun alt kısmında Airbag yazısının altına basıyorum o şekilde hem daha kolay basılıyor hem de kısa korna oluyor.
deniyim hocam. airbag kapağı tam ortadan basınca deforme oluyormuş. çoğu golfte görüyorum airbag açılmış gibi duruyor şükür benimkinde böyle bi sorun yok

deniyim hocam. airbag kapağı tam ortadan basınca deforme oluyormuş. çoğu golfte görüyorum airbag açılmış gibi duruyor şükür benimkinde böyle bi sorun yok
Tam direksiyonun en alt kısmına baş parmak ile basmak da kolay oluyor, o sekilde bir deformasyon da olmaz diye düşünüyorum.

Geri