İstanbul Yıllık Bakım Usta Tavsiyeleri

Leonardo34

Yeni Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 7,5 1.5 TSI 150hp
Merhaba arkadaşlar, İstanbul için 10bin veya 15bin bakım yaptırdığınız ve devamlı gidip kesinlikle referans olarak göstereceğiniz her ilçeden olabilir ustaları paylaşabilir misiniz? Yağ değişimi, filtre değişimi, balata değişimi vs tüm işlemlere hakim VAG alt yapısında mümkünse VW servis çıkışlı da olabilir güzel olur. Bir de güncel işçilik ücretlerini de paylaşırsanız güzel bir konu içeriği oluşturmuş oluruz.

ben bayrampaşada oturmama rağmen sultanbeylide bulunan reset garaja gidiyorum. sadece vag grubuna bakıyorlar servis standartlarının bile üstünde bir deneyim sunması sebebi ile oraya gidiyorum sürekli.

en kaliteli parçaları kullanmaları ana tercih sebebim.

periyodik bakım 1.6 tdi için 5 bin tl. castrol veya shell kullanıyorlar filiteler mann marka ben 1000 tl ekstra verip liuqı molly koydurdum

triger ağır bakım seti 15 bin tl antifriz v kayışı triger kayışı devirdaim pompası değişiyor.

güçlendirilmiş basınç tüpü ve mekatronik şanzıman yağ değişimi 10 bin tl truckpoint marka kullanıyorlar.

p konum arızası kapatma 1000 tl

yakıt hattı izalasyonu (sağ öne trim sesi veriyor) arabanın sağ altındaki yakıt hattına alt üst yalıtım yapıyorlar 1000 tl

fiyatları bu şekilde. kendi yaptırdığım işlemler bunlar (1.6 tdi için)

tsi da 4000 tl tutuyor periyodik bakımlar tdi motorun daha pahalı

Geri