Golf 5 2008 kemer ikaz sesi gelmiyor

Kayaahmet5506

Yeni Üye
İsim
Ahmet
Araç
Golf 5 2008
Selamun aleyküm arabamda sinyal sesi kemer ikaz sesi gelmiyor. Sizce sorun nerede olabilir

BCM ünitesi arızalı olabilir hocam.
Hocam iyi akşamlar onun arızalı olduğu tam olarak anlamamız mümkün mü beyni bilgisayara bağlayınca bir şey çıkmadı konsolda yandığını veya ikazı gösteriyor ama ses yok buzzer bozuk olma ihtimali var mı. Teşekkür ederim

Upvote 0
Ilk önce buzzer konturol edin hocam çünkü ikaz ışınlarının yandığını ama Ikaz sesinin olmadığını yazmmissiniz
bence :/:99 buzzer bozulmuş

Upvote 0
Hocam iyi akşamlar onun arızalı olduğu tam olarak anlamamız mümkün mü beyni bilgisayara bağlayınca bir şey çıkmadı konsolda yandığını veya ikazı gösteriyor ama ses yok buzzer bozuk olma ihtimali var mı. Teşekkür ederim
olabilir evet. bcm bozulması benim başıma gelmediğinden bilmiyorum çok. abimin 2016 supebsinde bozulmuştu kadran ışıkları gelip gelip gidiyordu

Upvote 0
Selamun aleyküm arabamda sinyal sesi kemer ikaz sesi gelmiyor. Sizce sorun nerede olabilir
Merhabalar aracinizda eger kemer sensoru olduguna eminseniz ve bu sorun yeni baslamissa buzzer sorunudur yuksek ihtimalle ama emin degilseniz mk5lerin cogunda kemer sensoru yok benimki de dahil. Emin olmak icin koltuk raylarinin basladigi yerde minik bir kapak var onu acin icinde eger bir tane soket ve kablo var ise aracta sensor yoktur ancak iki soket var ise sensor vardir ve buzzer calismiyordur. Eger kemer sensoru olduguna eminseniz daha onceden calisiyordu ve yeni bozulduysa dikkate almayiniz. Alttaki mesajlari simdi gordum aracinizda var demek ki dikkate almayin yazdigimi

Upvote 0
Ilk önce buzzer konturol edin hocam çünkü ikaz ışınlarının yandığını ama Ikaz sesinin olmadığını yazmmissiniz
bence :/:99 buzzer bozulmuş
kesinlikle katılıyorum aynı durum başıma geldi buzzer değişti sorun çözüldü.

Upvote 0

Geri