Menü tuşuna basılı tutunca servis moduna geçicek orda multimedyanın desteklediği kodlar yer alıyor.Merhabalar,
Multimedya sistemimim geri görüş kamerasını ya da car play i desteklediğini nereden öğrenebilirim.
Hocam oraya bakıyorum da neresinden anlayacağımUnitenin parça koduna bak hocam
evet hocam mesela 846 ise nedir 819 ise nedirHocam böyle bir numara yazar o numara onemli örnek asagidaki gibi
3Q0 035 846
819
824
Aracınızın marka model yıl bilgisini ve şuan üzerindeki Multimedia'nın resmini paylaşırsanız yardımı daha sağlıklı alırsınız.Merhabalar,
Multimedya sistemimim geri görüş kamerasını ya da car play i desteklediğini nereden öğrenebilirim.
Aracınızın marka model yıl bilgisini ve şuan üzerindeki Multimedia'nın resmini paylaşırsanız yardımı daha sağlıklı alırsınız.
Reis teşekkür ederim, ama bu koda bakarak nasıl anladınız? hangi sayı ne anlama geliyor mesela5G0035819 bu ünitede carplay ve geri görüş kamera desteği yok. Sadece ünite değişimi (torpido içindeki) ile her 2 özelliğe kavuşabilirsiniz.
anladım oktay bey, teşekkür ederim. Sadece unite değişimi yapılacak. Yani üniteyi tak çalıştır değil mi? yoksa kodlama gerekecek mi? Üniteye nereden temin edebilirim.?Hocam senin araç higline ünite değişimi ile carpley ve gerigorus desteğini saglarsiniz
Kablolama ve torpido da işleme gerek yok araç Confortline felan olsaydı cihaz hariç+ 5/7 arası bir masrafın daha olurdu
Waatsaptan yazanladım oktay bey, teşekkür ederim. Sadece unite değişimi yapılacak. Yani üniteyi tak çalıştır değil mi? yoksa kodlama gerekecek mi? Üniteye nereden temin edebilirim.?