Golf mü Polo mu?

Aynen öyle, DSG kararsızlığı ve trafiği sevmeyen hem hızlı hem nazlı bir şanzıman türü :D
CVT şehir içi elektrikli araç gibi, sabit devir, kalkışlar aşırı pürüssüz.
Hatta dip gaz gitsinler nasıl olsa hemen hızlanmıyor :)

İkisi arasında kalsam poloyu tercih ederdim hem küçük hem de daha model yılı yeni. Golflerde 2013 sonrası pololarda 2015 sonrası dsg güncellendi diye biliyorum. 145 bin km olması kavrama değişim vaktiğinin bir hayli yaklaştığını gösteriyor, tabi 120 binde trigerin filan değiştiğini varsayarsak başka büyük masraf açmayacaktır. Yine de gözle gördükten sonra kesin karar vermek lazım. sonuçta iç trim parçalarında yıpranması döşeme temizliği de önemli.

ikisini de alma zaten yaşları büyük 20 yıllık baktıkların ben olsam bütçeyi 1m ye çıkarırım eğer para yatırım olarak duruyorsa biraz daha sabret olur 1m

yok illa alacağım diyorsan üstteki arkadaşın dediği gibi cvt şanzımanlı toyota veya honda gibi araçlara bakmanız mantıklı

Yılda 5bin km yapsam atmosferik Toyota alıp yağını suyunu koyar devam ederdim. Bu araçlar bakım isteyen narin araçlar parçaları da pahalı.
Parcalar pahalı değil neden derseniz piyasa da orjinal(ithal parça) yok,varda satmak istemiyorlar.Türkiye markaları satışı uygun olduğundan parçacılar ithal parça temin etmiyor.
Asıl sorun işçilik. Araç kaza yaptı sol aks sol askı rotu 1 parça ismini hatırlamıyorum travels olması gerek 4.500 tl verdim işçilik 9.000 verdim.
150 liralık aks köpüğü değişimine 1.000 tl işçilik alıyorlar buradaki pahalılık işçilik.

Bi tanıdığımın aracı işinize yarar diye düşündüm temiz Orjinal araba önceden bende 1.4 Polo sahibi oldum güzel atmosferik çevik araba sizin bileceğiniz iş hayırlısı olsun hakkınızda
Benim araç 1.4 polo comfortline atmosferik sorunsuz yağını koy yoluna devam et. Şansımamı aracın sorunsuzluğumu artısı bilemiyorum.
Konfor bakımından vw şahsi düşüncem.
Suanki aracın piyasa fiyatına yüksek model clio alınır düşünsem de clio plastik gibi geliyor.

Sizin tercihiniz ama ben o paralara ikisinide almam km yapmayacaksanız başka marka daha yeni araç bakardım yeni olsun isterse dacıa olsun kafasındayım yeni yenidir

Geri